2777
2789

عضویتت مبالک

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

چیز عادیه تو این دنیا این قد ازین چیزا هست ک نگو   چن سالته ؟

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مطمعنی وخدای نکرده بهتون نمیزنی باش صحبت کن جلوش واستا به کاراش خاتمه بده.امانزاربابات بفهمه. خو ...

دوبار تهدیدش کردم بازم داره ادامه میده.بهش گفتم لا قل با آینده من بازی نکن.بازم براش مهم نی😧😧😧

دوبار تهدیدش کردم بازم داره ادامه میده.بهش گفتم لا قل با آینده من بازی نکن.بازم براش مهم نی😧😧😧

به پدرت بگو تا جلوشو بگیره.خرجیشو بابات میده کیفاشو جای دیگ میکنه.بنظرم صدرصد بگو

پونیووووووو    

به نظر من اشتباه میکنی اگرم این کار رو انجام میده نباید با دعوا توروش وایستی از عواقب کارش براش هی بگو بازم نشد کمک کن جدا شن اما به هیچ عنوان به بابات یا کس دیگه نگو بازم میگم 90درصد تواشتباهی