2777
2789
عنوان

دوست پرتوقع و پررو؟ یا وظیفه من؟

879 بازدید | 30 پست

بچه ها نامزدم مسافرت رفته بوده چند وقت پیش، یه کشور خارجی، هر سال میره تقریبا حالا نمیدونم چیشده امسال همه دوستام بخصوص یکی که صمیمی تره ازش سوغات میخواد، ینی هزار بار پیام داده بنظرت فلانی چی برام آورده 😑😑😑 خودشون هم تا حالا کار خاصی برا من نکردن و همش من بهشون احترام و عزت کردم، انقد سراغ سوغاتی گرفتن میخوام چنتا رژ و رژگونه که برا خودم آورده بهشون بدم با یه جفت گوشواره واسه اون که خیلی انظار داره، خوبه اینا؟ یا کمه؟ کلا ارزون قیمت هستن   

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

وا هیچی نده.بگو مگه عاشق چشم وابروته که برات سوغاتی بیاره😡

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا هیچی نده.بگو مگه عاشق چشم وابروته که برات سوغاتی بیاره😡

والا فک کنم انتظار کیف و کفش مارک هم داره با رژ و این چیزا راضی نمیشه

والا فک کنم انتظار کیف و کفش مارک هم داره با رژ و این چیزا راضی نمیشه

اصلا رو نده بهشون...نزار کسی ازت سواستفاده کنه هیچوقت.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
یکی از نشانه های رشد نه گفتن هست من جای شما باشم میگم که سوعاتی در کار نیست 

آخه هر سال میگه این همه میره نمیخواد یه چیز برا من بیاره؟ 

وای نزار بدعادت شن😶😶😶توروخدا پای اینجور دوستاتون رو به زندگیاتون باز نکنییییییید حتیییی اگر عین خواهر باهاتون صمیمی ان نمیییدونید تاحالا چقدر داستان زندگی اینو اونو شنیدم که میگفتن دوستمون اومده تو زندگیمون توروخدا نزارید این اتفاقا واستون بیفته

شمام خیلی محترمانه و محکم بهشون بگو شوهرم نرفته بود که سوغاتی بیاره رابطه ات روهم باهاشون کم کن که بعدا خدایی نکرده پشیمون نشی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

عزیزم بایه لبخند بگو شوهرم تنها رفته دلیلی نداره برای دیگران سوغاتی بیاره بگو سوغاتی تنها برای زمانیه که خانوادگی رفته باشیم بعدم چه معنی میده مثلا شوهر شما برای دوستت رژ بیاره ولش کن خواهر توقعات بالا میره هر جا نشیت میگه شوهر فلانی برام رژ اورده رنگش بهم میاد😐

خدایا شکرت برای همه چیز😘