2777
2789
عنوان

قطار فدک

| مشاهده متن کامل بحث + 24012 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملحفه تمیز میدن یا با خودم ببرم؟

اره میدن.تا جاییکه یادمه روبالشی یبار مصرفم میدادن.البته من یادمه بیزینسیو سوار شدم اما قیمت بلیطش ۲۴۰ بود گمونم.چند ماه پیش سوار شدم

اره میدن.تا جاییکه یادمه روبالشی یبار مصرفم میدادن.البته من یادمه بیزینسیو سوار شدم اما قیمت بلیطش ۲ ...

ممنون عزیزم 

من توی اینترنت دیدم این قیمت رو شاید برای قبل بوده نمی دونم

من قبلا با قطار زندگی از مشهد رفتم تهران همینجوری قیمتاش خیلی متفاوت بود که اختلافش مربوط به نوع پذیراییش بود. مثلا اون ویژه که از همه گرونتره شام داشت و عصرانه و اینا. وسطی مثلا فقط عصرانه داشت. اززون ترینشم یه آبمیوه و پذیرایی مختصر. فکر میکنم فدک هم همینجوری باشه

عزیزم اگر می‌خوای انقد پول بدی پیشنهاد می‌کنم با قطار و زندگی یا نور بری. من یه رفت و برگشت مشهد رفتم ولی برگشتم رو با قطار فدک گرفتم و واقعا حالم گرفته شد برای همین دوست داشتم نظرم رو اینجا بنویسم. توی قطار زندگی کلی به ما رسیدن، میوه و آجیل و نوشیدنی و وسایلی مثل دمپایی، مسواک خمیردندان واکس و ... به هر مسافر می‌دادن. ولی توی قطار فدک میوه و آجیل که خبری نبود، نوشیدنی کیفیتش واقعا بد بود. هرچیزی که درخواست میکردیم میگفتن برای بخش بیزینس هست. با اینکه پول بیشتری برای قطار فدک داده بودم نسبت به قطار زندگی و قطار نور که قبلا باهاش رفته بودم، واقعا ازش راضی نبودم. کیفیت شام واقعا بد بود و مقدارش هم طوری بود که نمیشد بهش گفت شام. در ضمن قطارهای فدک رستوران ندارند برای کسایی که دوست دارند شامشون رو توی رستوران میل کنند. در کل به عنوان فردی که با قطارهای مختلف سفر کردم، قطار فدک نسبت به قیمت بالاش واقعا کیفیت پایینی داشت. 

در ادامه در مورد کوپه های فدک هم باید بگم که داخلش خیلی کوچکتر از قطاری مثل قطار زندگی هست. 

امیدوارم با نظرم تونسته باشم به بقیه مسافران مشهد کمکی کرده باشم. همچنین امیدوارم فدک هم بتونه کیفیت قطارهاشو بالاتر ببره همونطور که پول بیشتری میگیره

قطار مورالرضا میگن خوبه و جاش بزرگه منتها بیشتر ساعت حرکت هاش شبه و هر روز هم حرکت نداره. به نطرم با غژال برید بهتره حاقل کوپه بزرگتره کیفیتش هم با قطار زندگی و فدک یکیه تقریب اون دو تا فقط یکم سوسول بازیش زیادتره  و بلیطش گرونتر والا بهداشت همه قطارها تقریبا یه جوره.من با قطارزندگی رفتم مشهد شام رو تو رستوران باید بخوری ولی غزال شامو میارن تو کوپه .