2777
2789
عنوان

قطار فدک

| مشاهده متن کامل بحث + 24012 بازدید | 43 پست

سلام دوستان.منم با الهام جون موافقم.من با قطارهای مختلف سفر کردم.قطار فدک گرونترین قطار موجوده من بیزینسش رو گرفتم باورم نمیشد مبلغ هواپیما از ما گرفتن .اولین چیزی که به چشم میخوره قدیمی بودن بی نهایت قطاره که برداشتن تمام قطار رو رنگ کردن .درهاش خراب بود و اینقققدر باید زور میزدیم تا بتونیم از درها عبور کنیم.درها یک طرفه بود تمام قطارها به راحتی عبور میکردیم ولی اینجا باید در هر سالنی رو یک طرف خاص هل میدادیم یا میکشیدیم که دایم چمدونهامون ضربه خورد سر این مسئله.مسئله بعدی پذیرایی بود ما که پول هواپیما داده بودیم انتطار داشتیم موقعی که داخل میشیم پذیرایی داشته باشن مثل بقیه قطارها اما هیچی جز آب تو کوپه نبود من اییینقدر عصبانی شدم چون بچه خیلی گشنه اش بود هرچی میگفتیم پس یه کیک بیسکوییت هیچیییی نداشتن داشتیم از گشنگی هلاک میشدیم فقط یه لیوان شربت.حال تهوع از گشنگی بهمون دست داد .اینقدر نشستیم حدود یک ونیم ساعت تا مسئولش هلک هلک غذا که چه عرض کنم یه چیز ساده رو بیاره .مثلا سالاد سزار نوشته بود، یه کاسه دوسانت در دو سانتو تصور کنید کمی کاهو یه دونه گوجه گیلاسی دوتا تیکه نان تست یک میل در یک میل من هی با خودم سالاد سزار رو تصور میکردم با این سالاد سزار😨تا اینجاش قابل تحمل بود تا اینکه رفتم دسشویی .چشمتون روز بد نبینه دسشوییش خراب بود نه تخلیه نه آبش.آبش و تخلیه اش دکمه ای بود وآب قطره قطره میومد منم ببخشید همینطوری دسشوییم مونده بود بهم نگاه میکرد نه تخلیه نه آب میومد فیلمشم دارم هرکی شک داره بیاد فیلمشو نشون بدم آبش بعد چند ثانیه قطع شد کلا .تمام لباسام نجس شد پدرم در اومد تا تونستم ازاون جهنم خودمو بیرون بکشم مجبور شدم برم کل لباسامو عوض کنم برم دسشویی ها رو امتحان کنم ببینم کدوم سالمه خودمو آب کشیدم یعنی خدا میدونی چقققدر قطارش بد بود.از شدت عصبانیت از خرابی دسشویی فیلم گرفتم چون مطمئن بودم کسی باورش نمیشه که پول هواپیما رو بدی نه پذیرایی کنن نه دسشوییش سالم باشه درهاشم خراب بود بازم فیلم گرفتم.😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم میشه فیلم رو بذارم؟به رئیس قطار گفتم ،گفت برای اینکه آب اسراف نشه آبو قطع میکنن😨ابو برای اینکه اسراف نشه قطططططعععع میکنن؟آی کیو مرتیکه عوضی.آب با دکمه باید دوباره بیاد آی کیو .هرچی دکمه رو میزدیم دیگه کلا آب قطع شده بود کلا.طرف وسط ببخشید مدفوع آب قطع.یعنی من باتمام قطارهای کشور تقریبا سفر کردم فدک بدتررررییین بود حتی من گاهی شده بود قطار ارزونم سوار شم فدک خیلی بد بود 😥

نمیدونم میشه فیلم رو بذارم؟به رئیس قطار گفتم ،گفت برای اینکه آب اسراف نشه آبو قطع میکنن😨ابو برای ای ...

والا من که تا حالا بدی ندیدم ما مشهدیم این قطار پنج ستاره هست بسیار تمیزه و باکلاسه من موندم شما به چه نیتی داری خراب می‌کنی ، میان وعده میدن شام و نهار و صبحانه هم میدن خیلی خوبه ، خیلی تعجب کردم پیامتونو دیدم من با شوهرم با قطار زیاد رفتم عالی بود به خصوص رفتار پرسنل ، رفتارت مشکوکع چون توی دوتا تاپیک رفتی قطار و فدک و خراب کردی معلومه از اون آدمای بیکاری که فقط میخوای بگی بده و تبلیغ کنی خجالت بکش اینقدر این قطار معروفه تو شهر ما و خوبه که با حرفهای تو خراب نمیشه سک دارم اصلا تا حالا راحت دادن اون قطار

والا من که تا حالا بدی ندیدم ما مشهدیم این قطار پنج ستاره هست بسیار تمیزه و باکلاسه من موندم شما به ...

عزیزم منم تو دلم خالی شد آخه برای ۱مرداد دو سرقت و برگشت قطاره فدک گرفتیم اینجور که میگن بده؟؟؟؟

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
عزیزم منم تو دلم خالی شد آخه برای ۱مرداد دو سرقت و برگشت قطاره فدک گرفتیم اینجور که میگن بده؟؟؟؟

عزمزمه این خانوم تمام تاپیکهای مربوط به قطار رفتن و این متن و گذاشتن کاملا قصد و نیتشون  مشخصه ، ولی من به شخصه بدی ندیدم به شدت به تمیزی اهمیت میدن خیلی تمیزن ،   

والا من که تا حالا بدی ندیدم ما مشهدیم این قطار پنج ستاره هست بسیار تمیزه و باکلاسه من موندم شما به ...

من فیلم خرابی قطارو دارم اصلا رفتارم‌مشکوک نیست رفتار شما مشکوکه که الکی از چیز بد حمایت میکنی هرکی شک داره بیاد من فیلمشو نشون میدم 

عزمزمه این خانوم تمام تاپیکهای مربوط به قطار رفتن و این متن و گذاشتن کاملا قصد و نیتشون  مشخصه ...

برای چی باید دروغ بگم.خدا ازشون نگذره پول  هواپیما گرفتن بسیار قطار قدیمی بود همه خرابیهارو رنگ کرده بودن.بله غذاهم دادن اما چه غذایی بسیار بد فقط ظاهر رو رعایت کردن:مثلا لباس کارکنان خوشگل بود،ظاهر غذارو خوشگل کرده بودن،ظاهر قطار رو رنگ کرده بودن اما قطار دسشوییش کاملا خراب بود ،درهای قطار خراب بود.فیلمشم دارم هرکی شک داره بیاد فیلمشو نشون بدم .

عزمزمه این خانوم تمام تاپیکهای مربوط به قطار رفتن و این متن و گذاشتن کاملا قصد و نیتشون  مشخصه ...

نیتم مشخصه که به کسی که نرفته مثل خود من که پولمو ریختم تو جوب بگم که نرن.من تو نی نی سایت از موقعی که دخترم باردار بودم هستم ولی فهمیدم تو نی نی سایت تبلیغ دروغ خیلی میکنن.منم گفتم بیام هرجا رفتم که تبلیغ دروغ کردن و دیدم بده بیام بگم تا بقیه آگاه بشن.هیچ قصد و نیت دیگه ای هم ندارم جز اینکه بقیه آگاه بشن.مطمئن باشید اونهایی که میان تبلیغ میکنن پول گرفتن.

نیتم مشخصه که به کسی که نرفته مثل خود من که پولمو ریختم تو جوب بگم که نرن.من تو نی نی سایت از موقعی ...

الان من تبلیغ میکنم پول گرفتم ؟؟ این تاپیک و چند هزار نفر دیدن یه درصد هم که حرف شما درست باشه که نیست چون اولین قطار پنج ستاره کشوره و هیچوقت خودشو خراب نمیکنه ولی خب فرض میگیریم این دروغ حقیقت داشت میدونید چقدر کارگر دارن اونجا کار میکنن شما با این دروغ خودتون  مدیون کردید چون از بین این چند هزار نفر به هر حال چند نفر بودم که منصرف شدن با این پیامتون ولی خودتونو خدای خودتون  اگر بود هم یبار این اتفاق افتاده حتمن ، ولی فک نکنم‌خنده داره حرفتون چون من که رفتم خیلی به تمیزی اهمیت میدادن چه برسه به اینکه دستوییشون بد باشه بعدم یه فیلم دستشویی رو یعنی شما اینهمه مدت نگه داشتی اینقدر لذت بخشه ؟؟؟ خیلی جای شک هست بفرس برام 

به هیچ وجه این قطار رو پیشنهاد نمیکنم پول خیلی زیاد در مقابل امکانات معمولی مثل سایر قطار ها و بعضا کمتر و پذیرایی خیلی کم فقط با کلاس به شما کمترین پذیرایی  رو میکنن تا صبح گرسنه باید بمونید با اون شام مسخره اشون و خبری از کیک یا بيسکوئيت بقیه قطار ها نیست. فقط یه سری امکانات به درد نخور میدن که پولش رو ازتون گرفتن مثل چشم بند خواب و هندزفری و مسواک

نمیدونم میشه فیلم رو بذارم؟به رئیس قطار گفتم ،گفت برای اینکه آب اسراف نشه آبو قطع میکنن😨ابو برای ای ...

واقعا نمیدونم با چه نیتی این حرفا میزنی من از وقتی با فدک سفر رفتم با قطار دیگه ای اصلا نمیتونم برم از همه نظر عالی بود شما احتمالا قطار دیگه ای اشتباه گرفتی اصلا میدونی قطار چیه؟