2777
2789
عنوان

بردار .....

251 بازدید | 24 پست

من یه داداشم خیلی داغونه از نظر رفتاری ، مثلا ما خونوادکی با بابام و دوتا داداش دیگم و این داداشم و زن و بچه هاشون اومدیم یه شهر دیگه تفریح ،،، شوهر من پسر عمومه و تازه شش ماه ازدواج کردیم حالا این داداشم اونجا ک فهمیده بود ما هم قراره باشیم به بابام گفته مریم « یعنی من » باشه بیاد اما شوهرش نیاد !!!! بابام ولی هیچی نگفت و ما اومدیم با هم ، داداشم دیروز کلا تو فاز بود و ناراحت تا یهو راه افتاد ک بره بعد رفت تو اتاق شروع کرد به گریه کردن ک اره بابا شوهر مریمو از من بیش‌تر دوستداره ، یعنی با سی سال سن گریه می‌کرد « خداروشکر شوهرم رفته بود بیرون » خلاصه ارومش کردن و موند ، حالا شوهر من در کل خیلی احترام داداشمو داره بمن میگفت چرا من به این داداشت سلام میدم جوابمو نمیده!!!! واقعا نمی‌دونم چرا انقدر حسودی میکنه ، بابامم خدا خیرش بده بر عکس مادرم خیلی هوای مارو داره ،،،، البته من دلیل ناراحتی داداشمو امروز تازه فهمیدم و از زنش شنیدم ک با کمال پررویی بمن میگفت اگه تو تنها میومدی اینطوری نمیشد !!!!! خدا میدونه من فقط بخاطر بابام رفت و آمد میکنم و یه داداش دیگم وگرنه دلم نمیخواست سال به سال با بقیه چشم تو چشم بشم ،،، از دیروز مامانم یجوری منو نگاه میکنه انگار قتل کردم !!!! بنظرتون بهترین رفتار تو این شرایط چیه 

...

به داداشای دیگه ات بگو که با این داداشت حرف بزنن.

فقط یه خواهری؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

رفت و آمد رو کم کنی

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔
به داداشای دیگه ات بگو که با این داداشت حرف بزنن. فقط یه خواهری؟

نه خواهر دارم دوتا ، اون یکی داداشم دیروز خیلی باهاش حرف زده بود اما این هیچ حرفی روش اثر نداره

...

خوب اونیکه ناراحته ( داداشت ) نیاد .

ولی اخمای مامانتو کجای دلت بزاری؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خوب اونیکه ناراحته ( داداشت ) نیاد . ولی اخمای مامانتو کجای دلت بزاری؟ 

مامانم رفتارای بد زیادی داشته ک کلا از دل و روحم رفته انگار ک مادر ندارم ،،،، بدترین فحشا رو بمن داد تو شرایطی ک من تازه باردار بودم و مجبور بودم چند وقتی باهاشون زندگی کنم انقدر بی احترامی کرد ک از خونشون رفتم ، من فقط بابامو دوست دارم ولی متاسفانه باید چهره بقیه رو هم تحمل کنم

...
شماالان ازدواج کردین،مگه میشه تنهابری،مثلابه شوهرت بگی تو توی جمع خانواده من نباش؟!مشکل داداشت باهمس ...

فقط حسادت ، من هیچ رفتار بدی از شوهرم ندیدم ،،،، داداشم ناراحتی اینه ک چرا بابا شوهر منو ازون بیش‌تر دوست داره ،،،، این طرز فکر اونه ،،،، بابای من هیچ فرقی نمیذاره 

...