2777
2789
عزیزم ورزش پیلاتس و شنا به کشیدگی قد خیلی کمک میکنه  باعث میشن غوز نداشته باشی و تو کشیدگی اند ...

ممنونم خداخیرتون بده

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دکتری برم برای اینکه قرص یا امپولی بهم بده؟

عزیزم دکتر  غدد باید بری،چون اگه تيروئيد کم کار باشه قدت کوتاه می مونه، اول آزمایش خون هورموني باید انجام بدی بعد درمان 

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
قرص کلسیم سرخود مصرف نکن, چون باعث سنگ کلیه در اینده میشه, و اینکه قدت رو خودت اندازه گرفتی؟ 

نه دکتر تغذیه رفتم اندازه گرفت قد و وزنمو

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘

وای چقد 155 اینجاس..منم 152..راضی ام از قدمِ.کوچول موچولوام...همه جا جا میشم😂

اخه تو ی تاپیکی همه میزدن 170 تا ب بالا

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

من  ۱۶۰ بودم بعد زایمان شدم ۱۵۸ بخدا خیلی نگرانم آخه شوهرم قد بلند هست دو تا خواهر دارم باهاشون راه میروم النگ و دولنگم اونا دراز مننن باور کنید پذیرفتم اونم تو ۳۳ سالگی با قدم کنار اومدم آخه تو خانواده ام همه قد بلندن  اما من اسپرت و خوشتیپ هر تیپی دلم بخواد میزنم تازه شوهرم میکنم بغلش میزارم زمین جالب توجه پدرم یه عمو داشته کوتاه قد بوده فکرشو کن کسی قحطی بود من رو عموی پدرم برم     خدایا فقط سلامتی بده همین

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

استاتر فقط با ورزش میتونی خودت چند سانت بلند کنی بنظر من تا ۳۰ سالگی وقت هست شد شد نشد بیخیال 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
تنها یه راه هست که اونم باید دست به جیب بشی و سر کیسه رو شل کنی یه دکتر خیلی خوب میشناسم تهران عمل ...

میشه اسم دکترو بگین تروخدا من افسردگی گرفتم بخاطر قدم   واقعا عمل جواب میده ؟