بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ازدواج همه چیز نیست اما زندگی مستقل بچه داشتن مادر شدن و اینا هم جزوش میشه نمیدونم چرا تا میگیم ازدواج میخوایم واقعا سن باروریمون داره میره بالا برمیگردن میگن مگه همه چی ازدواجه خب بابا همه چیز زنجیره وار به ازدواج مربوطه حتی اوناییکه ازدواج بد داشتن هم میگن دلیل زندگیمون بچمونه ولی ما حتی دلیل زندگی هم نداریم 😳😳😳😭
بعضیا انگار طلسم شدن ..من یه دوست دارم ماه از هرلحاظ که بگی خوشگل خوش اندام پوست مو همه چیزش عالی..خانواده دار تو عمرش باهیچ پسری دوست نبوده خواستگارم زیاد اومده و رفته الان34 سالشه، ولی انگار بختشو بستن..
دقيقا انگار تو باتلاق گير كردم هرچي بيشتر دست و پا ميزنم بيشتر فرو ميرم اخخخخخ ك كور شدم از بس گري ...
خودت فقط میتونی کمک حالت باشی😊سعی کن جهان بینیت رو تغییر بدی عزیز دلم،کلی کار مناسب هست ،حتی منشی یک پزشک خانم شدن هم عالیه هم بیمه داری هم سابقه کار هم درامد خوبی داری