faaeezee مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 عنوان شکاکم بهش 257 بازدید | 18 پست نمیدونم چرابه شوهرم شکاکم.شماره های ناشناس زیادداره روزبه روزم مخاطباش زیادمیشه تونمبربوک میزنم اسمای زنونه میاره.طاهره ومریم واینا...بهش هم میگم میخنده میگه بروبچه ببینم.دارم دیوونه میشم😭😭😭😭 خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم. 1397/06/28 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مائولي عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11448 زنا كين انوخ?توضيحي داره باسشون؟ شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
faaeezee مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 زنا كين انوخ?توضيحي داره باسشون؟ میگه چرته همش تواشتباه میکنیباگوشی خودش هم ک زنگ میزنم ب اون شماره ها کسی جواب نمیده. خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
2asemanabi عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5531 بگو شوخی ندارم باهات که، بگو یا خودت بگو کین یا زنگ میزنم میپرسم از خودشون... وا😒 حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
mamanieelena عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 4855 نمبر بوک چیه بگو منم بنصبم خستم مثله عمه ای که 15 تا برادرزاده داره تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
winter_girl عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3931 برو بچه ببینم؟؟!!!!😐😐 این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
2asemanabi عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5531 میگه چرته همش تواشتباه میکنی باگوشی خودش هم ک زنگ میزنم ب اون شماره ها کسی جواب نمیده. تو تلگ رام نگاه کن ببین. پروفایل دارن، بشناسیشون حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
faaeezee مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 خنده داره مگه .چرا میخنده. جدی باهاش حرف بزن ... نمیدونم چرامیخنده.همینکه میخنده بدترمیشم نسبت بهش.جدی هم حرف میزنم عصبی میشه پامیشه ازخونه میره بیرون. خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
مائولي عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11448 میگه چرته همش تواشتباه میکنی باگوشی خودش هم ک زنگ میزنم ب اون شماره ها کسی جواب نمیده. يادداشت كن با تل خودت بزنگ شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
faaeezee مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 تو تلگ رام نگاه کن ببین. پروفایل دارن، بشناسیشون نگاه کردم ن وات دارن ن تل. خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
faaeezee مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 يادداشت كن با تل خودت بزنگ جوابمونمیدن. خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
faaeezee مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 نمبر بوک چیه بگو منم بنصبم برنامه ایه شماره میزنی اسمشومیاره.آیکونش بنفشه. خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
2asemanabi عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5531 عجب... واقعنم شک برانگیزه😓 حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
faaeezee مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 بگو شوخی ندارم باهات که، بگو یا خودت بگو کین یا زنگ میزنم میپرسم از خودشون... وا😒 زنگ میزنم جوابمونمیدن خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.