faaeezee مدیر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 عنوان شکاکم بهش | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 18 پست نمیدونم چرابه شوهرم شکاکم.شماره های ناشناس زیادداره روزبه روزم مخاطباش زیادمیشه تونمبربوک میزنم اسمای زنونه میاره.طاهره ومریم واینا...بهش هم میگم میخنده میگه بروبچه ببینم.دارم دیوونه میشم😭😭😭😭 خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم. 1397/06/28 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanieelena عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 4855 برنامه ایه شماره میزنی اسمشومیاره. آیکونش بنفشه. گوگل پلی هست؟ خستم مثله عمه ای که 15 تا برادرزاده داره تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
faaeezee مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 گوگل پلی هست؟ اره خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
مائولي عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11448 جوابمونمیدن. پ شمارهاي چرت و پرته شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
mamanieelena عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 4855 برنامه ایه شماره میزنی اسمشومیاره. آیکونش بنفشه. سلام میشه یه اسکرین از اون برنامه بفرستی برام ببینم چجوریه خستم مثله عمه ای که 15 تا برادرزاده داره تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟