2777
2789
عنوان

سیمکارت دائمی ایرانسل خوبه؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26590 بازدید | 63 پست

معلومه که مضخرفه عمیقا.. دوستم داشت  کلا به غلط کردن افتاد بیخاله سیمکارت شد با 80تومن قبضش.دلیه اصلیش اون قبضهایی که براش میومد. اونایکه دایمی دارن میفهمن،من سیمم اعتباری ایرانسله جدا ازاینکه همیشه هرجامشکل قطع وصل داره از 98.12.25برا مشکل نت فورجیم ارتباط داشتم با اوناوامروز99.11.1تهش مگن برو مرکز. اینه خدمات فاجعه ایرانسل حداقل تو اعتباری..(اقای بیژن عباسی ارند رییس ایرانسل این نظراتو میخونی آیا؟؟ زیردستات در مورد من حداقل عرضه نداشتن یه نتو درست کنن پاس دادن مرکز خدمات. شما میتونی یک کاری کن) مطمینم خیلیا مثل منن. در مورد یه نت سیم اعتباری اینطوری الاف کردن منو بعد میخان تو دایمی خدمات بدن...بعیدمیدونم. هرچی هزینه اضافه کردم تو این چندروز باشه حرومه ایرانسل وافرادش. ندارم سیمه دایمی وهیچگاه حداقل ایرانسل نخواهم گرفت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مدیر یکی شما خوبیو یکی مجموعه ایرانسل ما ها که یه نظره منفی و واقعی داریم یه مشت دروغگوییم که می ...

وا من کی گفتم دروغگویی 

شما نظر خودتو دادی منم نظر خودمو  

خعلی هم میخوای ببینی کی از ایرانسل راضیه کی ناراضی خودت نظر سنجی بزار هدیه هم بده والااااااا

یک سال و نیم پیش من یه تاپیک زدم حالا اومدی چی میگی دعوا گرفتی با من 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍

شما مجوز و اجازه داری برای این نظر نظر سنجی یا نه؟ اگه داری که هیچچی اگه نداری اولا هم نظرمو پاک کن هم خودمو حذف کن وگرنه تمام عواقب این نظرسنجی پایه شماس شدیدا وعمیقا... گرفتی چی گفتم. 

شما مجوز و اجازه داری برای این نظر نظر سنجی یا نه؟ اگه داری که هیچچی اگه نداری اولا هم نظرمو پاک کن ...

ساقیت کیه😍😆

همین یه مورد که نوح تونسته حیوونارو قانع کنه سوار کشتیش شن ولی پسرشو نه، نشون میده بشر چقد زبون نفهمه.
وات د فاز😂😂😂

امضاتو ندوووس😐

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین