2777
2789
عنوان

سیمکارت دائمی ایرانسل خوبه؟؟؟؟؟؟

26622 بازدید | 63 پست

بچه‌ها خوب هست که سیمکارت اعتباری رو دائمی کنم؟

اینترنت و آنتن دهیش فرقی هم میکنه ؟

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍

منم همه میگن برو دائمی کن ولی احساس میکنم اونجوری خرجم بیشتر میشه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همه میگن برو دائمی کن ولی احساس میکنم اونجوری خرجم بیشتر میشه

اخه اینجوری هم چون خورد خورد میدی متوجه نمیشه ادم 

ولی همش گیر می افتم وسط صحبتام باید نگران باشم قطع نشه 

اخه اینجوری هم چون خورد خورد میدی متوجه نمیشه ادم  ولی همش گیر می افتم وسط صحبتام باید نگران ب ...

خب من کلا خیلی زنگ نمیزنم به کسی واسه همین نگران این چیزاش نیستم 

شما اگه زیاد استفاده داری حق داری

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
خب من کلا خیلی زنگ نمیزنم به کسی واسه همین نگران این چیزاش نیستم  شما اگه زیاد استفاده داری حق ...

من چون خونمون تلفن ثابت نداره برا همین خیلی باگوشی صحبت میکنم برا همین دیدم زده با 10 تومن دائمی کنید گفتم بپرسم ببینم چطوریه

من چون خونمون تلفن ثابت نداره برا همین خیلی باگوشی صحبت میکنم برا همین دیدم زده با 10 تومن دائمی کنی ...

برا من پی ام اومده با 50تومن

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐