2777
2789
عنوان

پسر 35 روزه ی من

338 بازدید | 24 پست

دوستان پسرم چند روزیه روی زبانش کاملا سفیده و توی دهانش تکه های شیر که حالت دلمه ای شده رو میبینم.در طول روز شیر خودم بهش میدم و شبها شیر خشک.کسی تجربه ای داره ایا این نرمال هست؟بقیه نوزادان هم این مدلی میشه داخل دهانشون؟ دکتر حتما میبرمش ولی قبلش خاستم ببینم کسی تجربه مشابهی داشته ایا؟

چرا شبها شیرخشک میدی؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

پسر منم ۲۴ مرداد دنیا اومده رو زبونش سفیدی محو داره

عادیه بنظرم

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر منم زبونش سفید بود

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
چرا شبها شیرخشک میدی؟

چون احساس میکنم شیرم رقیقه و سیر نمیشه.در طول روز همش در حال شیر خوردنه.من همش روی مبل نشستم و اون توی بغلم.تا میزارمش تو تختش بیدار میشه و گریه میکنه.شبها شیرخشک بهش میدم راحت سه ساعت میخابه و منم میتونم استراحت کنم و انرژی بگیرم واسه روز بعد.

شیرتون هم داخل دهانش حالت دلمه ای میشد؟

میورد بالا 

بعد گاهی وقتا دلمه ها یکم تک دهنش میموند 

یا قورت میداد یا میریخت بیرون

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
چون احساس میکنم شیرم رقیقه و سیر نمیشه.در طول روز همش در حال شیر خوردنه.من همش روی مبل نشستم و اون ت ...

اگه پاک نشه برفکه دهانه اگه دست بکشی بره شیرهست که مونده .دخترمنم روزبونش سفیده شیرهست

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
اگه پاک نشه برفکه دهانه اگه دست بکشی بره شیرهست که مونده .دخترمنم روزبونش سفیده شیرهست

الان از یکی از دوستان پزشکم پرسیدم میگه قارچ هست :( باید ببرم دکتر دارو بده

الان از یکی از دوستان پزشکم پرسیدم میگه قارچ هست :( باید ببرم دکتر دارو بده

نه باباچه قارچی .ردشیرهست که میمونه روزبونشون .بادست بکش اگه نرفت بدون برفکه البته برعک به مرورهمه جای دهان بچه میریزه ولی اگه بادست کشیدن رفت چربی شیرهست مونده نگران نباش من اینهمه بچم دکترمیبرم والایکی نگفته قارچه اگه روزبونشون شیرنماله تعجبیه

نه باباچه قارچی .ردشیرهست که میمونه روزبونشون .بادست بکش اگه نرفت بدون برفکه البته برعک به مرورهمه ج ...

چی بگم والا. گوگل هم کردم نوشته قارچه.حالا میبرمش دکتر ببینم چی میگه

چی بگم والا. گوگل هم کردم نوشته قارچه.حالا میبرمش دکتر ببینم چی میگه

ابجی اگه بردیش اومدی نت من ریپلای کن بگوچی گفت اگه قارچ باشه منم ببرمش .بچم توبیداری شیرنمیخوره شایدقارچه نمیخوره