2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهان خب واسه لاغري بايد اينو به جاي صبحانه خورد

حتما اشتها رو کاهش میده و سوخت و ساز بدنو بالا میبره😊

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴

سویق چیست؟
در حالت عمومی سویق همان قاووت می باشد، مثل آرد نخودچی و قوتو کرمانی.
ولی در طب اسلامی سویق عبارت از؛ تفت داده آرد برخی حبوبات، بدین صورت که مثلا آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، بعد از الک کردن آنها را با هم مخلوط می کنند. (سویق گندم)

خواص سویق :

امام صادق علیه السلام:
سویق گوشت می رویاند و استخوان را محکم می کند.
به کودکانتان در خردسالی سویق بدهید، چرا که گوشترا می رویاند و استخوان را محکم می سازد.
-حتی برای مولود تازه سفارش نمودند.
-مفید برای خانم باردار.
-بهترین جایگزین فولیک اسید و قرص آهن
– درون تب دار را از سویق پر کنید، ۳ بار شسته شود و آنگاه به او بدهید. (نحوه شستن سویق در ادامه مطلب)
– سویق، صفرا را از تن، و بلغم را از معده، کاملا جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می کند.

۱-سویق چاق کننده ست و استخوان ساز ،

۲-خانم باردار مصرف کند فرزندش معلول بدنیا نمی آید .

۳-سویق جو یکی از درمانهای دیابت است.

۴- سویق با شکر برای کودکان مفید است و برای مردان مضر است.

۵-مقداری روغن زیتون روی سویق ریخته شود و مصرف شود افزایش جماع ، نازک کردن وزیباکردن پوست صورت (روغن فقط اضافه شود تفت داده نشود)

۶-با خرما ، شیر ،عسل هم میشود استفاده کرد.

۷-هضم کننده کله پاچه درصورتی که بعد از خوردن کله پاچه مقداری سویق خورده شود.

۸-سویق شسته شده برای تقویت ساق پا مفیداست و لازم (مناسب کسانی که نمیتوانند راه بروند ،فوتبالیستها ، شکستگی استخوان ، پوکی استخوان و…)

فواید بسیاری دارد حتما حتما مصرف شود …

اطلاعات بیشتر در http://www.eslamteb.com

گناه یعنی خداحافظ مهدی
ميرم كلشو ميكنم كه اينو داد واسه كاهش وزن😭😭

عزیزم سویق جو و جو دوسر برای کاهش اشتها و لاغری بدون عوارض استفاده میشه. اونی که دوستمون گفتن برای چاقی سویق سنجد یا گندم هست.... سویق انواع مختلفی داره شما توی نت هم سرچ کنید اطلاعات کامل تری از سویق بدست میارید تا اینکه از کسایی که اطلاعات دقیق ندارن بپرسید.