2777
2789
عنوان

نذری چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نذری دارم ۴۰ تا دونه سیب خریدم. موندم کجا بدم میخوام ببرم یه جا که وضع مالیشون خوب نیست بدم

مثلا برو محله ای که فکرمیکنی از نظر درآمد و وضع خونه و زندگی از جاهای دیگه پایین تر هستن بین بچه ها و افرادی که توی اون محله هستن پخش کن

معمولا غروبها بچه ها و خانواده هاشون میان توی کوچه میشینن توی اینجور محله ها

منم نذری دارم ۴۰ تا دونه سیب خریدم. موندم کجا بدم میخوام ببرم یه جا که وضع مالیشون خوب نیست بدم

ببین منطقه پایین شهرت کجاس ببر اونجا بده چون مناطق پایین حتی غذا درست نمیخورن چه برسه به میوه

یا ببر بهزیستی با دست خودت بده به بچه ها چون بهشون میوه و خوراکی هایی که دوست دارن نمیدن

Mimikh سابق هستم،،،لطفن برای سلامت نی نیم صلوات بفرسید💓💓💓
شوشه . یه دارالایتام هست ک کلا ۱ خونه کوچیکا . پایین پایینای شهر هم هست . شوش تا اهواز هم ۱۰۰ کیلومت ...

اره عزیزم.اما دوره نمیتونم برم چون باردارم.اهواز میخوام پیدا کنم

کاش اهواز همچین جایی پیدا کنم

اره عزیزم.اما دوره نمیتونم برم چون باردارم.اهواز میخوام پیدا کنم کاش اهواز همچین جایی پیدا کنم

خودمم دوسدارم بدم ب نیازمند .حتی ب دوست و فامیل ۱ دونه برنج هم نمیدم

انشالا ک از همه قبول باشه🙏🙏🙏🙏🙏

حرفی ندارم...

عزیزم بنظرم برا دوست و فامیل هم ثواب داره چون هیچکس بی مشکل نیست حتی اون شکم سیرا

منم وضع مالیم خوبه اما 6سال نازایی داشتم حتی ای وی اف هم جواب نداد  پارسال نیت کردم و از نذری یه نفر خوردم نذر کردم اگر حاجت روا شدم منم تو نذرشون شرکت کنم که دیشب نذرمو ادا کردم