2777
2789
عنوان

تقصیر من ؟

432 بازدید | 42 پست

شاید بعضی ها من و بشناسن اینجا

بچه ها الان شوهرم سر کار من هررررر روز ساعت ۱ غذا میبرم واسه پدرشوهرم امروز ۱۲ ونیم رفتم نبود هر   چی نشستم نیومد اخرش هم من غذا رو گرم کردم ریختم تو بشقاب گذاشتم رو میز 

حالا شوهرم عصبانی که باید منتظر میموندی بابام بیاد غذا بخوره بعد بیای منم گفتم مگه من گارسونم😑

الان منتظر نشدی غذا کج رفته تو شکم جناب پدرشوهر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر نداری؟

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم

یه چیزی بگم نریزین سرم🙈

به نظر من تقصیر شماست

من واسه پدرمم هر روز غذا نمیبرم. هر چیزی حدی داره خب... وقتی این کارو کنی انتظار ایجاد میشه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

اگه همسرتون خیلی به این مسائل حساسه خودش وظیفه شو انجام بده .

شما فقط لطف میکنید وظیفه ای ندارید

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
ازاین پرروترم میشن   چون زیادی خوبی کردی بهشون.

دیگه خسته شدم 

چون مواد غذایی پدر شوهرم میخره شوهرم هم ساکت تقریبا

تازه وقتایی که خواهرش میاد اگه مهمون دیگه هم بیاد من حتما باید برم پایین وگرنه همه ناراحت میشن وقتی هم که پدر شوهرم تنهاست  کسی تو خونه نیست میگن تو باش که بابامون تنها نباشه