2777
2789
عنوان

تقصیر من ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 42 پست
دیگه خسته شدم  چون مواد غذایی پدر شوهرم میخره شوهرم هم ساکت تقریبا تازه وقتایی که خواهرش میاد ...

وا زن بگیرن یعنی چی اگه جون داره براش زن بگیرید واقعا که ... 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشیا همسرت مگه تو نوکر باباشی ک میگه باید وای میستادی

خودمم میدونم الان یکسال کارم همین همینطور هم واسه شام .

پدر شوهرم میگفت من فکر میکردم تو  میای پایین فقط واسه خواب میری خونه خودت

دیگه خسته شدم  چون مواد غذایی پدر شوهرم میخره شوهرم هم ساکت تقریبا تازه وقتایی که خواهرش میاد ...

خوب خرجتون یکیه خونتونم یکیه معلومه داستان میشه هیچ کس نباید توی یک خونه رفتن رو. از اول قبول کنه 

چون بالاخره یه ماجرایی پیش میاد 

حال متکلم از کلامش پیداست

بنظرم مستقیم بشوهرت بگو تاالانم که انجام دادم   بخاطرت بوده ولی انگاری وظیفه شده و همتون طلبکارید من بابابات وصلت نکردم من همسر توام و موظف نیستم مراقبت از باباتو بعهده ام باشه .   تا نگی میگن  خوب ادامه بدیم  و یکی هست جور بابامونو بکشه .  با شوهرت مطرح کن.

همیشه ارزوم بود پدرشوهر و مادرشوهر داشته باشم اما فوت شدن .... وقتی همسرم دلتنگشون میشه و بغض می کنه میگم خدا چرا بردیشون ... اما از وقتی نی نی سایت اومدم میگم شاید بهتر شده نیستن و عذاب وجدان میکشم یاد همسرم میفتم    میدونم اگر هم بودن از تعریفای که شنیدم خیلی خوب بودن خدا رحمتشون کنه  

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
بنظرم مستقیم بشوهرت بگو تاالانم که انجام دادم   بخاطرت بوده ولی انگاری وظیفه شده و همتون طلبکار ...

بابا مطرح کردم سر این قضیه دعوا شد

برادر شوهرم بهم گفت خونه همیشه کثیف چرا جارو نمیکنی بابام تنهاست باید بیای پیشش چه میدونم از این حرفا