2777
2789
عنوان

کمک برا جهیزیه

1153 بازدید | 143 پست

خانوما ب نظرتون یخچال ساید قیمت 9 یا 10 تومن گیرم میاد؟مارکش ال جی یا سامسونگ باشه...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

خیلی سخت شده برام جهاز خریدن😔نمیخوام ب خانوادم فشار بیارم...وضع مالیمون خوبه ولی خب همه اموالمون ملک شده و فروش نمیره

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

من از قیمتا خبر ندارم ولی سه سال پیش یخچالمو ۷ تومن خریدم سامسونگ

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم من ساید سامسونگ همین دیروز فیمت کردم ۱۸ بود ‌. ال جیم اصلیش دیگه گیر نمیاد

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
نه عزیزم من ساید سامسونگ همین دیروز فیمت کردم ۱۸ بود ‌. ال جیم اصلیش دیگه گیر نمیاد

😔😔😔😔خدا کمک کنه عروسیم سال دیگس ممکنه قیمتا بیاد پایین تر؟

نه سامسونگ یخچال خوبش ۵۵میلیون

نه بابا اونطوریم نی دیگه ۵۵ 😐 سایدشو من دیروز از نمایندگی پرسیدم گفت ۱۸

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
نه سامسونگ یخچال خوبش ۵۵میلیون

ن بخچال خوب خوب ی چیز معمولی