2777
2789
عنوان

سلام

314 بازدید | 18 پست

بچه ها هدفم از این تاپیک اینه هرکی از هرشهری هست غذاهایی رو که بلده یا غذاهایی که خودش ابداع کرده و خوشمزست دستورش رو بزاره تا هممون بتونیم استفاده کنیم مواقعی که از غذاهای تکراری خسته شدیمو نمیدونیم چی درست کنیم. لطفا به نظرات هم احترام بزاریم .ممنونم😘😘😘

سلام . ته شیری با جوجه کباب 

روش درست کردنش برنجش اینجوریه 

یک پیمانه برنج . یک پیمانه و نصف شیر . میزاری دم بکشه فوق العاده خوشمزه میشه . اگه شیر گاو تازه باشه و با برنج محلی باشه دیگه حرف نداره . غذای مورد علاقه خوزستانی هاست

مانند هیزم های شومینه میسوزم و پایان ندارم ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز داغ فراوون پیاز های نازک و نسبتا بلند مثل آش یکم کوچیکتر بعد ادویه میزنیم مرغ آب پز شده و ریش ریش شده رو اضافه میکنیم و یه تفت میدیم زرشک رو اضافه میکنیم رب اضافه میکنیم و تفت میدیم زعفران اضافه میکنیم وکمی آب  وقتی جوشید زیرشو کم میکنیم آبش خیلی کمه .برنج رو که دم کشید تو دیس با این خوروشت لابلا میکشیم فوق العاده خوشمزست

حتما باید چیز جالبی باشه.

اره .جوجه کبابش هم باید توی ماست یا سس مایونز و اب لیمو و پیاز بخوابونی هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر .بعد رو منقل کباب کنی بزنی بر بدن

واسه جوجه سخت میشه برام رو گاز چجوری؟؟؟؟

روی گاز خیلی خوب در نمیاد .چون باید مغز پخت بشه . اگه بخوای روی گاز درستش کنی باید توری داشته باشی و جوجه هات رو به صورت کنجه ریز کرده باشی که قشنگ داخلش هم بپزه