2777
2789
عنوان

بتای 45

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 30 پست
اره گلم...شاید لقاح دیر انجام شده و بتا دیر بالا رفته....علائم هرکس با بقیه فرق داره من دل درد ندارم ...

حدا از زبونت بشنوه ببخشید ترشح ابکی و یبوست هم شدم اینا علایم بارداری یا نه 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه سه روزه اقدام کردم به نظرت زود نیست؟

اره زود من فک کردم ک هشتم پری باید میشدی نشدی اره زود بذار بگذره بعد برو

بتای بالای 25 خوب بارداری دیگه گلم مبارک باشه 

من کل اعلایم بارداری دارم مثل احساس تهوع درد کمر تکرر ادرار همش خسته مو خوابم سینه درد پهلو درد ولی دیروز از دادم بتام 1.5 بود البته هنوز 5 روز مونده تا پریودم نمیدونم امیدوار باشم یا نه 

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده
حدا از زبونت بشنوه ببخشید ترشح ابکی و یبوست هم شدم اینا علایم بارداری یا نه 

ببین اصلا به علائم‌دل نبند. من هر ماه علائم داشتم. ولی ی ی ی ی ... خود من نمونه ای هستم‌که تا ده روز بعد از موعدم نه بی بی مثبت شد نه ازمایش. ده روز بعد نشون داد. پس توکل به خدا

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
مطمئن باش بارداری منم بتام 45 بود دو روز بعدش شد 221 الانم نی نی تو دلمه

ای خدااا باورم نمیشه فردا چهارروز گذشته از پریودم نشون میده بتا ک برم یا بذارم شنبه برم دقیقتر نشون بده 

ای خدااا باورم نمیشه فردا چهارروز گذشته از پریودم نشون میده بتا ک برم یا بذارم شنبه برم دقیقتر نشون ...

بزار دو روز کامل از آزمایش اولت بگذره بعد برو دیگه مشخصه دوبرابر شده باشه تمومه 

ای خدااا باورم نمیشه فردا چهارروز گذشته از پریودم نشون میده بتا ک برم یا بذارم شنبه برم دقیقتر نشون ...

برای شنبه ولی از خودت مراقبت کن شاید بی بی چکم نشون بده تو این دو روز 

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده
بتای بالای 25 خوب بارداری دیگه گلم مبارک باشه  من کل اعلایم بارداری دارم مثل احساس تهوع درد کم ...

پس چرا ازمایشگاه مینویسه مشکوک انشالله تو هم بهرداری ص کن بعد از دورت برو ازمایش 

برای شنبه ولی از خودت مراقبت کن شاید بی بی چکم نشون بده تو این دو روز 

زدم فقط همون روز اولی ک هاله انداخت ک رفتم ازمایش از ذوق باید ص میکردم 

زدم فقط همون روز اولی ک هاله انداخت ک رفتم ازمایش از ذوق باید ص میکردم 

اگه جاده انداخته هر روز پررنگتر میشه خیالت راحت بارداری