2777
2789
عنوان

حالت تهوع صبح توبارداری😣😫😖

274 بازدید | 22 پست

چیکار کنممممم شیش ماه تماااام بد ویار بودم یه بیست روزی بود خوب شده بودم رفتم توماه هفتم بازم شروع شده کم کمم هشت ماه دارم و هنوز بد ویارم😩😩😩😩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص دمیترون نمیخوری؟؟من که اصلااااااا اعتقاد ندارم با غذا یا خوراکی های مختلف بشه جلوش رو گرفت چون خودم تاالان که۷ماه هستم اسیرشم و قرص میخورم

عزیزم خوش اومدی به زندگیمون😍قدمای کوچولوت رو چشمامون دخترم😘

شب غذا سبک بخور نزدیک خواب سعی کن چیزی نخوری اگه زنجفیل تازه داری بزارتوفریزر یخ میزنی صبحها بوش کن تونستی یه ذره کوچولوبزارتودهنت بجو بندازدور نداری   ابلیموبو کن دوسه قطره بریزتودهنت 

یه تکه بسکویت یاکیک بخور

من مبوه میخوردم صبحها یکم میرفتم پیاده روی اینکارارومیکردم خیلی خوب بود

یه چیز ترش بخور از خواب پا میشی.

ببین گلم منم همینطور بودم 

مثلا چند تا دوته الو یا برگ زردالو که گلیم خاصیت داره یا میوه بذار کنارت یا یه تیکه لواشک ترش

یا خرما ولی ترش باشه بهتره

قبل بلند شدن بخوریعنی تئ حالت دراز کش دوسه تا بخئر بعد باز بشین چندتا بخور بعد بلند شو خیلی تاثیر داره

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
قرص دمیترون نمیخوری؟؟من که اصلااااااا اعتقاد ندارم با غذا یا خوراکی های مختلف بشه جلوش رو گرفت چون خ ...

قرص... با تجویز دکتر میخوری چون اینجا ممنوعه قرص توبارداری 

منم این مشکل رو دارم. تهوعت ممکنه به خاطر اضطراب و استرس و یا به خاطر مشکلات معده دوباره برگشته باشه. این دو مورد رو بررسی کن اگه از اینا نباشه چاره کار فقط دمیترونه ولی اگه از اون دو مورد باشه با کنترلشون تهوعت خوب میشه

من که صب حالم بهم خورد نمیتونستم حرف بزنم تا میخواستم نفس بکشم اوق میزدم😣

دیشبم رفتیم بیرون تو خیابون گلاب به روتون..

تا کی اینطوریم؟؟؟😢😥😥

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
وای عزیزم اولشی😃

بله عزیزم😁

راستش خیلی بدخلق شدم 

اصلا حوصله خودمم ندارم، طبیعیه؟😑

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️