2777
2789
عنوان

بچه ها

82 بازدید | 9 پست

من خيلي شكموام اصلا نميتونم در مقابل غذا و هله هوله مقاومت كنم راهكاري نداريد اشتهام كم بشه  مخصوصا تنها باشم بيشتر ميخورم تا اينكه دور و برم شلوغ باشه

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه دردي است در كجاي دلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی چیزایی که زیاد میخوری رو نخری . هر چیزی که هوس میکنی بخوری رو خوشمزه نخور . مثلا نوشابه خنکش خوبه. اگه گرم باشه و بیگاز دیگه نمیتونی بخوری . وقتی بد مزه بخوری کم میخوری 😈😈😈

من 1 وقتایی مثلا کیک داریم میریزم تو بشقاب میام میخورم 1 ذره گه میخورم شروع میکنم به خودم غر زدن بعد بدون فکر میدوم سمت سطل آشغال وقتی دارم میریزم دور با خودم درگیر میشم . من شکمو میگه نریز اونو یکی میگه گوش نده بریز آخر میریزم دور خیال خودمو راحت میکنم . اول میگم حیفه بعد میگم حیف خودمم نه 200 گرم کیک

من 1 وقتایی مثلا کیک داریم میریزم تو بشقاب میام میخورم 1 ذره گه میخورم شروع میکنم به خودم غر زدن بعد ...

كاش من اراده تورو داشتم من خيلي چيزا كه ميمونه ميگم بخورم حيفن اخر روز كه فكر ميكنم ميبينم يه خلوار چيز خوردم😂

كاش من اراده تورو داشتم من خيلي چيزا كه ميمونه ميگم بخورم حيفن اخر روز كه فكر ميكنم ميبينم يه خلوار ...

حالا به این فکر کن که اینا حیف نیست قبل اینکه وسوسه شی بخوری بری  دور عادت میکنی . خودت حیفی من 20 کیلو وزن کم کردم 

حالا به این فکر کن که اینا حیف نیست قبل اینکه وسوسه شی بخوری بری  دور عادت میکنی . خودت حیفی من ...

اره واقعا لاغري خيلي مهمه از اين به بعد اين جمله ات يادم ميمونه حيف منم