2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 50 پست
این کار رو هم کردم . گفت لباساشونو بذار دم در رقتگر ببره

ی پیشنهاد هم برای شما دارم گلم ،از طرف کسی که با صلوات و قران کسیو برگردوند پیشش از من قبول کن...هیچ وقت برای اینجور موارد توسل ب قران و ائمه نکن چون اولش ممکنه جواب بده ولی در ادامه باز هم همون آشه همون کاسه ...شما که نمی خوای برگردن دوباره عادت کنی دو روز دیگه برن؟چون تجربه ش رو دارم می گم ی همچین اتفاقی میوفته...اگه می خوای از ریشه درست بشه...خودت فقط باید ب خودت کمک کنی...و این درست نمی شه مگر ب طرز صحیح رفتار خودت ...و توکل بر خدا نیروشو بگیر تا خدا کمکت کنه با احساست کنار بیای تا بتونی احساساتت رو.مدت طولانی تحت اختیار خودت بگیری و به نتیجه برسی

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
از سن ازدواج من گذشته . تموم جوونیمو صرف درس خوندن و نگهداری از پدرومادرم کردم

بالاخره بر می گردونه غمت نباشه...ولی اینکه تو چجوری قبولشون کنی تا برای همیشه پیشت بمونن مهمه...بخوای با اغوش باز استقبال کنی ...دو روز دیگه ی ادا دیگه در میارن ...برادرت زن داره؟اگه نداره برگردوندنش صد در صده ..چون هیچ زنی قبول نمی کنه اگر قبول کنه صبرش حدی داره و موقت قبول کرده...دنبالشون نباش اومدنشون قطعیه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه قصد تصاحب خونتو داره تو هم محلش نده خونتم ب نام کسی نکن 

خودش خسته میشه برشون میگردونه

پیش پسرشونن دیگه 

البته میدونم تنهایی سختته اما بهتر از اینه ک ببازی داراییتو 

چن وقت دیگه خودش پدر مادرتو میاره

💛💙💚
بزرگترها و فامیلها همه شون از برادرم یه ضربه ای خوردن یا شنیدن بنابراین اصلا پیشقدم نمیشن . پلیس هم ...

خوب راست میگن دیگه بی خیال شو خودش برشون میگردونه

‏یه مرحله بالاتر از عشق اینه که مطمئن باشی در هر شرایطی دوستش داری❤️‌
خب نپرسيدي چرا بايد اينكارو كنم خونه رو خودم خريدم كه

آدم مفتخور و دزد که با کلاهبرداری زندگیشو پیش میبره که منطق نداره . جهیزیه دخترش را هم من دادم چون خانم برادرم داشت سکته میکرد . میدونین که این جور زندگی کردن برکت نداره و علی رغم همه دزدی و کلاهبرداری و مال دیگران رو خوردن همیشه بی پوله . خونه پدری ما رو که بالا کشید معلوم نشد پولش چی شد . بدبخت هنوز مستاجره و خدا شاهده باز با همه اینها تا قبل از بردن مامان و بابا من کرایه خونه اش و هزینه های ضروری اش را میدادم

آدم مفتخور و دزد که با کلاهبرداری زندگیشو پیش میبره که منطق نداره . جهیزیه دخترش را هم من دادم چون خ ...

خب اشتباه كردي از اول نبايد باج ميدادي 

با خانمش در ارتباط نيستي ؟ 

اون زنه حتما رحم و مروت داره ديگه انشالله اون نميتونه بهت زنگ بزنه 

دخترش دامادش؟

میگی پدرمادرت پیرن.برادرتم که واضحه و میدونی خونه رو واسه خودش میخواد

بفکر چندسال دیگه باش که دور از جونشون...میخوای تنها بی سر پناه چ کنی.رو برادرتم که اصصصصلا نمیشه حساب کرد

سعی کن به طریقی باپرسیدن از دوست و آشناهای مطمئن که راپورت ندن بهش پیداشون کنی سر بزنی به پدرمادرت

زن داداشت با داداشت هم دسته؟یا زن خوبیه؟

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
میگی پدرمادرت پیرن.برادرتم که واضحه و میدونی خونه رو واسه خودش میخواد بفکر چندسال دیگه باش که دور ا ...

خانم برادرم بشدت زن خوب و در عین حال بدبختیه و بخاطر برادرم خیلی زجر کشیده . ضمنا هیچکس ادرسشونو نداره

تو چند وقت بعد تونستی دوباره به زندگی برگردی؟ میشه از تجربیاتت بهم بگی ؟ بخدا درودیوار این خونه و لب ...

عزیزم اونا با پای خودشون رفتن هر ۳ نفر میخوان خونتو ازت بگیرن باور کن تحمل کنی سه چهار ماه دیگه میاد میذارتشون جلو در خونت

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
خب اشتباه كردي از اول نبايد باج ميدادي  با خانمش در ارتباط نيستي ؟  اون زنه حتما رحم و م ...

زن و بچه برادرم از برادرم بشدت میترسن و خانم برادرم حتی موبایل نداره . دخترش هم از وقتی ازدواج کرد کلا خودشو از پدر و مادرش محو کرد .

آدم مفتخور و دزد که با کلاهبرداری زندگیشو پیش میبره که منطق نداره . جهیزیه دخترش را هم من دادم چون خ ...

دیگه نده بزار بفهمه ک  اونم برا تو مهم  نیست  و مطمعن باش همچنین  کسی نمیتونه از پس نگهداری پدر و مادر شم بر بیاد و نقشه شو نا تمام میزاره و دوباره بر میگردن پیش خودت

زن و بچه برادرم از برادرم بشدت میترسن و خانم برادرم حتی موبایل نداره . دخترش هم از وقتی ازدواج کرد ک ...

خب اينارو به پليس گفتي 

بگو پدر مادرم شرايط بدي دارن برادرم ادم خوبي نيست 

شايد كمكت كردن