2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 50 پست

امان از احساسات بیخودو نابجا...یکیو می بینی هزار تا خدمت از پدرو مادرش دریافت می کنه ی لگدم می زنه و بی احساسه...یکیو.می بینی اینجوری با احساسه ولی قدرشو.نمی دونن...ای روزگار...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چند وقت بعد تونستی دوباره به زندگی برگردی؟ میشه از تجربیاتت بهم بگی ؟ بخدا درودیوار این خونه و لب ...

زنگ بزن داداشت بگو چمدونشونو بستم وقتی نمی خوان منو ببینن بیا وسایلشونو ببر ...همون لحظه اول ...دوبار که بی محبتی دیدم بار سوم گفتم خدا نگهدار پشتتم اب نمی ریزم...پدرم داره می سوزه ولی احساسی که منجر ب عمل نشه برای من ذره ای ارزش نداره...بهشت رو ب بها می دن نه ب بهانه ...با ای کاش ها نمی شه زندگی کرد باید حرکت کرد...ی دل زخمی و پر احساس و.چشم اشک ریز تو این دنیا ب درد کی می خوره...باید پاشه برای بدست اووردن من قدمی برداره،کاری بکنه،حمایتم کنه...

شماره از پدر و مادرت داری که تلفنی باهاشون صحبت کنی؟

فقط موبایل برادرم . یک بار فقط اجازه داد با بابام صحبت کنم اونم مثل یه ادم اهنی طوطی وار حرفهای برادرم را تکرار کرد و قطع کرد

دو صد گفته چو نیم کردار نیست ..ببخشیدا من حرف خالی رو.که فقط شعاره زر مفت می دونم ...تا عمل پشتش نباشه برای من ارزشی نداره ..والسلام ...پدرو مادرت پا داشتن برن پا ندارن برگردن...نمی خوانت که نمیان..پسرشونو بیشتر دوست دارن...کوتاه بیای بدجوری باختی ...این برادرتم خطرناکه...مواظب باش بلایی سرت نیاره واسه مال دنیا ....

دو صد گفته چو نیم کردار نیست ..ببخشیدا من حرف خالی رو.که فقط شعاره زر مفت می دونم ...تا عمل پشتش نبا ...

ممنون عزیزم که درکم کردی . باشه سعی میکنم یه جوری کنار بیام ولی خیلی سخته

متوسل به خدا و قرآن و ائمه

مثلا به نیت رام شدن دل برادرتون که خودش دست از این موضوع برداره زیارت عاشورا یا سوره حشر یا یس یا دعای مشمول که استمداد از اسم اعظم خداست رو بخونید هر روز و کارو به خداوند واگذار کنید

جایی که راه نیست خدا راه می گشاید.

این جمله رو زیاد تکرار کنید. خدا خودش راه رو باز میکنه. در ضمن به هیچ وجه در مورد خونه اقدامی نکن

فقط موبایل برادرم . یک بار فقط اجازه داد با بابام صحبت کنم اونم مثل یه ادم اهنی طوطی وار حرفهای براد ...

بیا،اونو بیشتر دوست دارن...از دهن تو.می کنن می ذارن دهن اون 😒😕 زنگ بزن بگو من دیگه پدرو مادرمو نمی خوام وقتی اونا منو نمی خوان بیا وسایلاشونو ببر ...

ممنون عزیزم که درکم کردی . باشه سعی میکنم یه جوری کنار بیام ولی خیلی سخته

من دورم ازشون و احساس رضایت کامل دارم...احساس تو این دوره زمونه یعنی بنزین برای اتیش خودت ...همچین بیخیال رفتار کنی و.محکم باشی و بگی بیا وساسلشونو ببر ..داداشت میاره پدرو مادرشو می ذاره می ره بیا و ببین ...امکان نداره...من اسممو عوض می کنم که بتونه مدت طولانی نکهشون داره...اما شما دیگه نباید تحویل بگیری..رو حرف خودت وایسا بگو همینجوری که ب من پشت پا زدید منم مهرتونو از قلبم بیرون کردم...بذار یکم درک کنن ترد شدن یعنی چی با تو بودن رو فدر بدونن...راحت قبولشون نکنیا..راحت قبول کنی فردا بازم می رن طرف برادرت با نقشه دیگه...ی ذره ناز کن...روشت اشتباهه که سواستفاده می کنن...محکم باش تا بتونی درست حسابی پدرو مادر و همه چیزتو حفظ کنی

این کار رو هم کردم . گفت لباساشونو بذار دم در رقتگر ببره

بگو گذاشتم ،دیگه چیزی ندارن اینجا دیگه هم ب من زنگ نزن

خودتو نگران نشون نده. برادرت ضعف شمارو متوجه نشه. متوسل شو به حضرت یعقوب پدر حضرت یوسف که خداوند یوسفو بهش برگردوند. یه بزرگی به من گفت برای برگردوندن غایب آیه ۹۶ سوره یوسف رو یک بار به پیراهن مادر بخونید یک بار به پیراهن پدر و لباسها رو لای همون صفح قرآن رو به قبله بذارید که انشاءالله به سلامتی و بدون شر برگردن

این موضوع رو در اینده برای همسرت تعریف نکنیا...سو استفاده می کنه ...اصلا تو مخم نمیرها ...ی همچین خانواده ای داشتم ببخشید ببخشید دهنشومو جوری سرویس می کردم که حتی یادشون نیاد چجوری باج رو.می نویسن😡

پلبس میگه برادرت جرمی مرتکب نشده بذار پدر و مادرت را برای همیشه نگه داره . ولی من دلم براشون تنگ شده ...

خب بگو حق منم به عنوان دخترشون اينه كه بدونم كجان بگو باج خواسته ميترسم بلايي سرشون بياره

این موضوع رو در اینده برای همسرت تعریف نکنیا...سو استفاده می کنه ...اصلا تو مخم نمیرها ...ی همچین خا ...

از سن ازدواج من گذشته . تموم جوونیمو صرف درس خوندن و نگهداری از پدرومادرم کردم