2777
2789
عنوان

جدایی یا زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 25 پست
خب من ک باهمه چیش موندم چرا میگه نمیخوادم ؟ینی انقدر بی ارزشم ک ی آدم معتادم میگه نمیخوامت

شايد دقيقا به همين خاطره

شما در هر شرايطى صبورى كرديد 

ايشون رو هوا برداشته

معلومه كه بى ارزش نيستيد

البته اگر به زندگى با ايشون ادامه بديد بله،روى تمام ارزش هاتون پا گذاشتيد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شايد دقيقا به همين خاطره شما در هر شرايطى صبورى كرديد  ايشون رو هوا برداشته معلومه كه بى ارز ...

اره حرفات درسته

بنظرت چرا رفت با اون دختر مگه من چ کردم؟😔😔😔😔

21سالمه ن نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه خدا نداد بهم

یاخدا ارزشت مگه درحداون معتادبیکارخیانت کاره چطو حاضری چنین کسی رونگاه کنی ریختشو ببینی رفته با یع هرزه رفیق شده وقدرتونمیدونه توازیه معتاد بدبخت استدلال ودلیل میخوای که میگی چراتو که انقدخانوم وپاک وباتحملی ول کرده رفته با کسه دیگه معتاداسمش روشه مشکل داره مث آدم سالم و درست رفتارنمیکنه اماتو که سالم وعاقلی چرابااین سن کم میخوای بااون بمونی حتی اگ ازشم بچه داری جداشو اگ نداری که حتمابایدجداشی که پدربچع ات یه معتادببشعورنباشه درضمن جونتم درخطر اینک میره باهرزه ها و دوس دختر داره معتادم هس ممکنه ایدزو هپاتیت بگیره توهم مریض میشی اماتوافقی جدانشو مهرتو حتماازش بگیربگو مهرمومیخوام تازه چه بهتراون درخواست طلاق دادع رفتی دادگاه بگو من پشتوانه ندارم مهرمومیخوام

عزیزم من خودم تجربه زندگی تو شرایط تورو داشتم.... طرف منم معتاد و بیکار بود..... خانم بازی ام تا دلت بخواد میکرد.... من 4 سال گوش ب حرف این و اون دادم جنگیدم. ده بار خودم بردمش کمپ.... هزارجا براش کار پیدل کردیم. درست نشد که نشد.... منم بچه نداشتم بعد از 4سال تو سن 25سالگی طلاق گرفتم و راحت شدم.... فدات شم مگه چن درصد معتادا موفق میشن ترک کنن و ارادشو دارن که پاک بمونن... خودتو نجات بده تا جوونی و بچه نداری.... من بعد از طلاق رفتم خونه بابام رسمو ادامه دادم دوسال و نیم پیشم شوهر کردم الانم دوتا بچه دارم.... شوهر معتاد اگه بیکارم باشه زندگی تمووووووومه

اره حرفات درسته بنظرت چرا رفت با اون دختر مگه من چ کردم؟😔😔😔😔

چرا فكر مى كنيد دليل خيانت ايشون شما هستيد؟ ابدا اينطور نيست!

وفادارى ، شعور و تعهد در ذات بعضى ها هست،در ذات بعضى ديگر نه

متاسفانه در جامعه مرد سالار ما باورهاى چرندى به ما اموزش داده ميشه 

باعث ميشه خودمون رو دست كم بگيريم 

فكر كنيم وظيفه خدمتگذارى داريم و هر كارى كه مرد كرد ما باعث اون شديم چون كم گذاشتيم

در صورتى كه اصلا اينطور نيست

بخاطر اين ناراحت نباش

خوشحال باش كه چند روز ديگه دادگاهته و از شر چنين ادم بى ذات و بى اخلاقى خلاص ميشى

باور كن تو خيلى خوشبختى كه خيلى زود دارى جدا ميشى،خوشبختى كه بچه اى ندارى و سن كمت هم خوشبختى توعه

تو خييلى جوان هستى و خيلى راه ها هست كه بايد برى 

🙏🏻✨

بیخیال بابا چه حوصله ای داری ولش کن بندازش اونور یه زندگیه جدید شروع کن چرا خودتو اسیر یه عادم بیشعور کردی.البته ببخشیدا . ولی چطور میتونید اینهمه زجر بخودتون تحمیل کنید؟؟؟