2777
2789
عنوان

جدایی یا زندگی؟

289 بازدید | 25 پست

سلام ب همگی

ی کاربرقدیمی هستم

شوهرم معتاده وبیکار

چندبار رفتم قهر

ی بار ی ماه موندم خونه بابام

ی بار سه ماه

ی بار ی روز

اما داشتم فراموشش میکردم ک اومد گفت میخوام زن بگیرم وعدم تمکین زد برام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم برگشتم چن روز خواهرم اومد مهمونی پیشم دعوامون شد 

اخه بش میگفتم برو سرکار میگفت نمیرم

منم  جمع کردم رفتم آبروم روجلو همه برده

ومن احمق پشیمون شدم برگشتم توخونم

حالا آقا خیلی جدی میگه نمیخوامت

فک کردم چون عصبیه اما 2مهردادگاه داریم واون میگه توافقی تمومش کنیم

دوست عزيز شما واااقعا نمى دونيد كه بايد چيكار كنيد يا فقط ميخوايد نظر مارو هم بدونيد؟؟؟؟؟؟!!!!! ...

میدونم ک بهترین راه طلاقه

اما شاید کسی حای من بود میجنگید

وشاید برعکس

میخوام کمک بگیرم

میدونم ک بهترین راه طلاقه اما شاید کسی حای من بود میجنگید وشاید برعکس میخوام کمک بگیرم

وقتى كه اون ادم با همه ى كاستى ها و بى مسئلوليتى هايى كه داره 

علنا ميگه كه نميخوادت

براى چى و چرا بجنگى؟؟؟ 

چرا عزت نفست رو زير پا بذارى؟؟ 

میدونم ک بهترین راه طلاقه اما شاید کسی حای من بود میجنگید وشاید برعکس میخوام کمک بگیرم

حقيقت اينه كه بهترين راه طلاق نيست

تنها راه طلاقه 

و بهت پيشنهاد ميكنم از حقت هم نگذرى 

عزیزم میدونم سختی زیاد کشیدی شاید خیلی از رنجایی که دیدی قابل درک برای من نباشه اما من بهت میگم که بهش کمک که ترک کنه زندگیتون رو از نو بسازید .طلاق بگیری که چی بشه ؟باید بری خونه پدر و مادرت و از کجا مطمئنی که یه بخت بسیار عالی نسیبت بشه به نظرم زندگیت رو با چنگ و دندون حفظ کن چون شوهرت اگر یه زن دیگه بگیره مطمئن باش به خاطر اون ترک میکنه و زندگی خوبی براش میسازه و پس تو خودت بشو ملکه زندگیت .سختی زیاد داره ولی به نظر من شاید ارزششو داشته باشه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
تازشم با ی دختری همسن خودش دوست شده بهم میگه این دخترع بهترازتوعه لطف کن تا روز دادگاه هم جاتو جداک ...

از اول اشتباه کردی قهر کردی و هی گذاشتی رفتی روش بهت باز شد

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
وقتى كه اون ادم با همه ى كاستى ها و بى مسئلوليتى هايى كه داره  علنا ميگه كه نميخوادت براى چى ...

خب من ک باهمه چیش موندم

چرا میگه نمیخوادم

؟ینی انقدر بی ارزشم ک ی آدم معتادم میگه نمیخوامت

خب من ک باهمه چیش موندم چرا میگه نمیخوادم ؟ینی انقدر بی ارزشم ک ی آدم معتادم میگه نمیخوامت

نه عزیزم اصلا اینطور فکر نکن که ارزشت پایینه .سعی کن زندگیتو از نو بسازی

عزیزم میدونم سختی زیاد کشیدی شاید خیلی از رنجایی که دیدی قابل درک برای من نباشه اما من بهت میگم که ب ...

خب وقتی ک میگه نمیخوامت

وهمش دنبال رفیق بازی واعتیادشه

وقتی حاضر شده ازمن بگذره واسه اون دختره ینی حرمتی نیس