2777
2789
عنوان

با سه میلیون چی بخرم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6227 بازدید | 53 پست
فرداصبح برو بخر منم همین کارو میخواستم بکنم طلا۲۹۰بود الان ناراحتم..ولی دوباره میرم سروقت طلا..توی ب ...

خودم اعتقادم اینه پول نقد تو بانک به درد نمیخوره.پول باید تبدیل به وسیله بشه.

کاش مادرا به پسرای مجردشون یاد میدادن طلا بخرن.مادرشوهره من دارم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم اعتقادم اینه پول نقد تو بانک به درد نمیخوره.پول باید تبدیل به وسیله بشه. کاش مادرا به پسرای مج ...

حالا من برعکس تاشوهرم پول دستش میاد بامادرشوهرم میریم طلا میخریم...بعضیها واقعا دیگه شورشو درآوردن

شادی روح پدر وبرادرم صلوات....
حالا من برعکس تاشوهرم پول دستش میاد بامادرشوهرم میریم طلا میخریم...بعضیها واقعا دیگه شورشو درآوردن

خیلی خوبه.واقعا طلا سرمایه اس.بعدنا نمیزارم بیشتر از پنج هزار تو جیبش بمونه.همه رو طلا میخرم.  

آقاي جوانمرد درمورد سهام هاي خوبي كه گفتين يه كم بيشتر توضيح ميدادين ممنون ميشدم🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
آقای جوانمرد کیه خواهر؟؟؟؟

كاربري پسر جوانمرد كه پيشنهاد سهام دادن راهنماي خيلي خوبي ميتونن باشن 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت