2777
2789
عنوان

با سه میلیون چی بخرم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6227 بازدید | 53 پست

سه تومن خو خيلي كمه

ارزش بانك گذاشتنم نداره

حساب بانك مسكن باز كن بذار

هر ماه ي كم بذار

بتوني بعدا وام مسكن اولي بگيري

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تومن خو خيلي كمه ارزش بانك گذاشتنم نداره حساب بانك مسكن باز كن بذار هر ماه ي كم بذار بتوني بع ...

آره.طرفم میگه من پارسال با حقوق هر ماهم میتونستم یه سکه بخرم.پشیمونه حقوقشو برای پس انداز بانک گذاشته.اگه هر ماه سکه میخرید.الآن کلی وضعمون توپ بود.

حیف  

سودش ميدوني چقدره من دوتومن گذاشتم يكساله توي اين يكسال همش چهارصد رفت روش حساب كردم اون موقع دلار ...

اگه سال پیش میدونستیم یهو سکه و طلا اینقد بالا میره خیییییییییلی اوضاعمون الآن فرق میکرد.

چه خوووووب.طلا فروش آشنات بود؟؟؟؟

نه هرطلافروشی بری دارند ...اگر بگردی طلا قشنگ هم گیرت میاد همین خوبه..سال دیگه اینقدر که روطلات باشه روتلویزیونت نیست

شادی روح پدر وبرادرم صلوات....
نه هرطلافروشی بری دارند ...اگر بگردی طلا قشنگ هم گیرت میاد همین خوبه..سال دیگه اینقدر که روطلات باشه ...

آره.خواهرم چند روز پیش یه زنجیر خرید.طلا فروش بهش گفت به زودی طلا گرمی پونصد هم میرسه.

آره.خواهرم چند روز پیش یه زنجیر خرید.طلا فروش بهش گفت به زودی طلا گرمی پونصد هم میرسه.

فرداصبح برو بخر منم همین کارو میخواستم بکنم طلا۲۹۰بود الان ناراحتم..ولی دوباره میرم سروقت طلا..توی بانک فایده نداره

شادی روح پدر وبرادرم صلوات....