2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو سفیدی یا تو عدسیش؟ بچه من تو عدسیش داره. امروزبردم دکتر. میترسم زشت بشه در اینده

تو سفیدیش دارن اینا

عدسی که تیره هس چجوری خال توش معلومه؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خب اگه خال سیه باشه و عدسی روشن باشه، مشخص میشه. مث یه تیکه لکه سیاه تو چشم

حالا الکی استرس نگیر شاید بزرگ‌شه خیلیم جالب بشه، اگرم دوسش نداشت که عمل میکنه، شکرخدا که سالمه بقیش سلیقه‌ای هس

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خب اگه خال سیه باشه و عدسی روشن باشه، مشخص میشه. مث یه تیکه لکه سیاه تو چشم

من دارم

چیزی نیست که

خیلیم خوشگله اصن :))

چرا زشت؟!

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من دارم چیزی نیست که خیلیم خوشگله اصن :)) چرا زشت؟!

واقعا؟ وای خیلی دپرسم.  اصلا از بعدازظهر خیلی حالم بد شد وقتی دکتر اینجوری گفت. خب غیرعادی نیست؟ بقیه میبینن تعجب نمیکنن؟؟

همش فکر میکنم زشت باشه و بقیه یه جوری نگاشون کنن. ببخشیدا. خال شما زیاده. یعنی یه چشمتون تیره تر به نظر میرسه؟ میتونم عکستونو ببینم. چون هیچ تصوری ندارم. شوهرم میگه خیلی خاص و جذابه اتفاقا ولی من میگم برا خوشی دل من میگه. یکی از دوستامم گفت روز جهانی دارن. 

ببین  من کلا دوتا چشمم کاملا یه رنگ نیست چشمای روشن اکثرا اینجورین کاملا قرینه نیست رنگ چشم ها

خال هم یه دونه سیاه تو قسمت رنگی یه چشمم دارم  یعنی کلا چشمام قرینه نیست

فک منم میگن هتروکرومی البته مال من شدید نیست بعضیا کلا دو چشمشون رنگ متفاوته به نظر من که خیلی جذابه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"