2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 29 پست
آخه رژیم سخته .مثلا من میخوام خیلی راحت وزن کم کنم.نه که به خاطر رژیم غذایی برم هرروز شیر بخرم خرما ...

هزاران نوع رژیم هست که نیازی نیست بری چیزی بخری

مثل کالری شماری

مثل رژیم هایی که تعیین میکنه هرچیزیو چقد بخوری

مثلا شما امروز دوس داری ناهار قیمه بپزی طبق اون رژیم میدونی که قیمه رو باید گثلا ۱۰ قاشق بخوری

یا مثلا میخای شیرینی بخوری رژیمت میگه باید یدونه بخوری

همه ی رژیما اینجور نیستن که طبق اون غذا بپزی و چیزی بخری بخوری

#نه_به_لایک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزاران نوع رژیم هست که نیازی نیست بری چیزی بخری مثل کالری شماری مثل رژیم هایی که تعیین میکنه هرچیز ...

صحیح 

مرسی از راهنماییت مچکر🥀🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
اره عزیزم بیا اونجا امضای استارتر و بخون بعد هر سوالی داشتی بپرس گلم

اوکی ممنون

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
کپسوله من باهاش ۱۵ کیلوکمـکردم

از کجا بگسرم داروخانه داره

خب از دارو که بهتره..هر چقدرم ورزش کنی ضرر نداره

اخه ورزش تاثیر نمیزاره زود 

اخه ورزش تاثیر نمیزاره زود 

خب دارو هم هزارتا مریضی میاره در عوض...دیر لاغر شو ولی سالم و اصولی

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
خب دارو هم هزارتا مریضی میاره در عوض...دیر لاغر شو ولی سالم و اصولی

صحیح .باشه😥😥😥😥😥😥😥😥😥

اره بسته ای ده تمن

مرسی 

چه جوری باید بخورم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز