2777
2789

فکر کنم ببم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چون باید واسه دو تا بچه پوشک بگیریم و هزینش خیلی زیاده واسه اینکه ارزون تر دربیاد ببم و مرسی گرفتیم اما اصلا راضی نیستم

فوری نم میده

بسته تعداد کم سایز ۳ ۱۵ تومن

سایز ۵ ۱۸ تومن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببم بسته بنظرم ۱۰ تومنه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

دیجی کالا مای بیبی سایز ۵ ،۳۰ تایی ۹۹ تومن میده😐

نخرید ارزون شه😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑حرف مفت یه سریاااا😶

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍

دوستم میگفت بچم رو مامی میکنم میتونید اینکارو کنید برای صرفه جویی منم امروز همین کار روکردم و راضی ام

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
دوستم میگفت بچم رو مامی میکنم میتونید اینکارو کنید برای صرفه جویی منم امروز همین کار روکردم و راضی ا ...

مامی چیه؟

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
ما چون باید واسه دو تا بچه پوشگ ب.یریم و هزینش خیلی زیاده واسه اینکه ارزون تر دربیاد ببم و مرسی گرفت ...

امروز قیمت گرفتم مرسی بسته ۴۴عددیش ۴۸تومن بود سایز ۴.... من از اولشم مرسی میگرفتم یادش بخیر ۲۷تومن بود بسته بزرگش

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗