2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا زایمان چه مارکی بگیرم ؟

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
من برا زایمان چه مارکی بگیرم ؟

فک کنم مولفیکس و مای بی بی بخوره به بچت.من بارلی خریدم پاش دونه زد😐بستگی داره چی بیفته بهش

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
منظورم همون شورت دو گره هست که کهنه میزارن مثل قبلنا که پوشک نبود

من از دیشب بچمو کهنه بستم البته براشب خوب نیس شب باید پوشک باشه که نم نده روزا کهنه خوبه بیداری تند تند عوض میکنی

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

ما چون باید واسه دو تا بچه پوشک بگیریم و هزینش خیلی زیاده واسه اینکه ارزون تر دربیاد ببم و مرسی گرفت ...

مارک خوب اسمش چیه چند تومنه؟

باردارنیستم🙂خدایامحتاجم به چیزی به اسم معجزه ...
امروز قیمت گرفتم مرسی بسته ۴۴عددیش ۴۸تومن بود سایز ۴.... من از اولشم مرسی میگرفتم یادش بخیر ۲۷تومن ب ...

الان خیلی گرون شده

خدا به داد برسه

ما که تازه دو تا بچه پوشکی داریم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ما چون باید واسه دو تا بچه پوشک بگیریم و هزینش خیلی زیاده واسه اینکه ارزون تر دربیاد ببم و مرسی گرفت ...

فروشنده چقدر بی شعورن دیروز رفتم برا بچه ام بگیرم مغازه داره گفت نداریم بعد داداش اومد گفت هرچه می خواد بهش بده چون همیشه پیشش خرید میکنم رفت تو انبارش برام آورد بارلی رو 15 تومن حساب کرد 9تومن بودن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من از دیشب بچمو کهنه بستم البته براشب خوب نیس شب باید پوشک باشه که نم نده روزا کهنه خوبه بیداری تند ...

من ادرار که با اب کهنه رو  میشورم  تو ماشین میندازم آفتاب بخوره شبا هم مامی میکنم زیر پاش مشما میندازم وچند نا پارچه پس نمیده

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
الان خیلی گرون شده خدا به داد برسه ما که تازه دو تا بچه پوشکی داریم 

اره خدا به دادهمه برسه واقعا

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗