شما خب شدید؟ من اطراف نافم نبض میزنه... به شدت بی اشتهام... اطراف نافمم سفت شده مخصوصا سمت راست.. احساس حرکت میکنم گاهی.. نفخ دارم شکمم به صدا میده.. شماهم علائمتون همین بود؟چیکار کردید خوب شدید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما خب شدید؟ من اطراف نافم نبض میزنه... به شدت بی اشتهام... اطراف نافمم سفت شده مخصوصا سمت راست.. اح ...
این علائمی که میگی به علائم افتادگی ناف یا در رفتگی ناف هم میخوره که ممکنه در اثر بلند کردن چیز سنگین ورزش شدید و سنگین و حرکات ناگهانی شک عصبی، استرس و هول کردن و ابنها بوجود بیاد منم یه مدته اینجوری شدم بی اشتهام و نبض قوی بالای ناف دارم دست و پام سسته و گاهی بی حس میشه و احساس ضعف و بی حالی و افسردگی دارم و کلی تحقیق کردم تا اینکه الان با توجه به تحقیقاتم فکر میکنم افتادگی ناف هست،تو نت و همین نی نی سایت هم راجع بهش میتونی تحقیق کنی
ببین گلم من اون مدت که نافم نبض میزد و سفت شده بود مشکلم نبض شدید ناف و بی اشتهایی شدید بود رفتم دکتر سنتی نافم رو برداشت اما همه مشکلاتم حل نشد نبض و اشتهام بهتر شد اما درد اطراف ناف و سفتی و نفخم و معده درد داشتم با دکتر گوارش صحبت کردم گفت سندروم روده تحریک چند تا قرص و شربت داد من مرتبب مصرف کردم تا اخرش خوب خوب شدم حالا تو ببین علائمت به کدوم حالت من شبیه تره