2777
2789
عنوان

نبض بالای ناف

24968 بازدید | 36 پست

سلاممم من چندوقت پیشااا متوجه شدم وقتی به شکم میخوابم معدم مث ضربان قلب نبض میزنه الان بالای نافمو ک فشار میدم اینجوریه و سمت چپش کسی میدونه واسه چیه؟شکمم ندارم دردم نداره نافم خیلی نگراااانم😢😢😢😢

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلااااا جای نگرانی نیس.منم اینجوریم این حرکات دودی روده هستش

بخداا؟؟وای عصبی میشم وقتی ب شکم میخوابم فقطم باید همونجوری بخوابم تا خواب برم تو رفتی دکتر بهت گفت؟

وای منم 😓😓

دیوونم کرده ی جایی خوندم واسه استرسه من ک این ماه سکته نکردم خوبه حتما واسه همونه تو هم استرس داری؟

بخداا؟؟وای عصبی میشم وقتی ب شکم میخوابم فقطم باید همونجوری بخوابم تا خواب برم تو رفتی دکتر بهت گفت؟

اره اره خیالت راااحت

منم رو شکم میخوابم اصن انگار بچه داره لگد میزنه 😁

میدونی روده چندمتره تو شکم؟؟؟ خب این حرکات روده ست

نبض شریان رحمی هست. کاملا طبیعیه همه دارن. ولی خب شدت احساسش فرق داره

ینی بستگی به چاقی لاغری داره؟ولی من خودم فک میکنم ربط به روده داره اخه تازگیا شکمم خیلیم صدا میده 

نبضه دیگه همه دارن نگرانی نداره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اره اره خیالت راااحت منم رو شکم میخوابم اصن انگار بچه داره لگد میزنه 😁 میدونی روده چندمتره تو ...

ووییی یکم خیالم راحت شد مرسیی😙😙😙😙😙😙😙😙

دیوونم کرده ی جایی خوندم واسه استرسه من ک این ماه سکته نکردم خوبه حتما واسه همونه تو هم استرس داری؟

آرههههه 

من سمت راست نافم سفت سفت شده ها 

نبضشم بالاس اوایل با لمس کردن متوجهش میشدم الان دیگه حسش میکنم کاملا 

خطرناکه ؟؟؟؟؟؟ 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
آرههههه  من سمت راست نافم سفت سفت شده ها  نبضشم بالاس اوایل با لمس کردن متوجهش میشدم الا ...

منم نمیدونم والا ایشالا ک هیچی نیس حالا اگه جرات کردم دکتر برم خبرشو بهت میدم😄

ینی بستگی به چاقی لاغری داره؟ولی من خودم فک میکنم ربط به روده داره اخه تازگیا شکمم خیلیم صدا میده&nb ...

اکر حالت نبضه که مال شریانه. حرکات دودی روده که مشخصه. کاملا متفاوت از ضربان و نبض