2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 51 پست
 خیلی ممنون از دعای خوبت واقعا خوشحالم کرد . یا علی☺

نه پس انتظار داشتی نفرینت بکنم؟منه بیچاره رو نگاه نمیکنن دیگه با کسی که کار ندارم خدا کنه تو رو تا آخر عمرت نیگا کنن لااقل سعی میکنم حسود نباشم 

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میفهمم منم حس تورو دارم دیگه خسته شدم جاریمم بچه دار شه میمیرم منم دکتر میگه ای وی اف کن ولی نمیدونم ...

انشالله گه  به زودی  حامله میشی نگران نباش عزیزم بچه نداشتن یه غصه س داشتنش هزار تا غصه انشالله خدا یه بچه ناز میزاره توبقلت ،شایدجاریت بچه دارهم شه ازخیلی لحاظ زندگی تو بهترباشه به چیزای خوب فکرکن 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
خب خسته شدم دیگه از بس هر ماه هرماه انتظار هر لحظه انتظار بعضی وقتا زیر دلم حسش میکنم باهاش بازی میک ...

عزیزم.من هفت ساله ازدواج کردم و بچه ندارم.الانم رفتم ای وی اف کنم.یه بارم سقط داشتم

اما شاید صلاحی تو کاره.

یه مثال برات میزنم خوب بهش فکر کن.

یه دوست دارم خیلی خوشگل بود.زود ازدواج کرد و عشاق شوهرش بود.اما باردار نمیشد.بعد سه سال باردار شد اما متأسفانه سقط شد.خیلی ناراحتی کرد و خیلی به خدا گله کرد.روز چهارمین سالگرد ازدواج شوهرش تصادف کرد و فوت شد.الان میگه خدا بهم رحم کرد بچه بی پدر برام نموند .من آدم بچه بی پدر نگه داشتن نبودم.

خلاصه بچه نداشتن تو زندگی اون به این دلیل صلاح بود.

انشالله که هر چی بلاس ازت دور باشه،اما آدم از صلاح خدا خبر نداره

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
انشالله گه  به زودی  حامله میشی نگران نباش عزیزم بچه نداشتن یه غصه س داشتنش هزار تا غصه ان ...

نه به حد کافی نه دوسم نداره و نه خوششون میاد اونم بچه دار شه من دیگه از چشم میوفتم

خب خسته شدم دیگه از بس هر ماه هرماه انتظار هر لحظه انتظار بعضی وقتا زیر دلم حسش میکنم باهاش بازی میک ...

عزیزم باور کن میفهمم چی میگی. 

عزیزم از کجا میدونی شاید یه حکمتی داره، 

شاید خدا داره امتحانت میکنه تا بیشتر بری سمتش،

مامانم میگه وقتی خدا کسی رو زیاد دوس داره ،زیاد سختی میبینه دوس داره بندش بیشتر بره سمتش، 

مطمئنا باش تو الان تو بغل خدا هستی، نزار شیطان کثیف گولت بزنه، نزار اون دنیاتو به این دنیای فانی بفروشی عزیزم. 

فقط کفر نگو. 

تو بیشتر برو سمت خدا، از رحمتش ناامید نشو. 

شیطون همین رو میخواد که تو ناامید بشی بعد بشینه قهقهه بزنه. 

عزیزدلم دعای یستشیر و حدیث کساء و دعای مقتال رو بخون. 

مطمئمنم جواب میگیری . ایمان داشته باش. 

فقط قربونت برم به خاطر زندگیت و خودت و همسرت کفر نگو. 

حضرت رقیه(س) باور کن داره نگات میکنه و داره میبینه. 

ایشون درسته شهید شدن ولی هستن همیشه و هر لحظه و همه جا. 

به نیت ایشون نذر عروسک کن و حاجت بخواه. 

مطمئن باش دست خالی بر نمیگردی. ‌

باشه آبجی نازم؟؟؟؟ 😘😘😘😘 

نه به حد کافی نه دوسم نداره و نه خوششون میاد اونم بچه دار شه من دیگه از چشم میوفتم

مردم هرچی هم داشته باشی بازم حرف میزنن داری ی چیزمیگن نداری ی چیز دخترباشه ی حرف پسر باشه یه حرف میزنن بخدا میدونم سخته من ی سقط داشتم بچه دومم بود داغون شدم اما توکل کن به خدا یه خانمی دیدم بعد25سال بدون هیچ دوادرمانی بچه دار شده بود خدا خیلی بزرگه

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
اره همه چی ولی انگار نه انگار

ولی امیدتو از دست نده ...

دیدم کسیو بعد 6 سال بچه دار شده کسی که بعد 13 سال بچه دار شده ... تازه 2تام بچه دارن 😁

ایشالله که شمام زود زود صاحب نی نی میشی😍

نه پس انتظار داشتی نفرینت بکنم؟منه بیچاره رو نگاه نمیکنن دیگه با کسی که کار ندارم خدا کنه تو رو تا آ ...

حسادت مانع اجابت دعاس .... منم دو سال درگیر بارداری بودم منی ک شوهرم از دوران عقد بچه میخواست . دلم برات سوخت انشالله همین ماه حامله ای . خدای من خیلی بزرگه از خودش میخوام حاجتتو بده 

حسادت مانع اجابت دعاس .... منم دو سال درگیر بارداری بودم منی ک شوهرم از دوران عقد بچه میخواست ...

من نیازی به دلسوزی تو ندارم ولی بابت دعات ممنونم 

عزیزم باور کن میفهمم چی میگی.  عزیزم از کجا میدونی شاید یه حکمتی داره،  شاید خدا داره ام ...

چشم گلم اما پارسال نذر کردم امسال هنوز بغلم خالیه زورم که به سرنوشت نمیرسه ولی غر هامو سر این طفل معصوم زدم😔

چشم گلم اما پارسال نذر کردم امسال هنوز بغلم خالیه زورم که به سرنوشت نمیرسه ولی غر هامو سر این طفل مع ...

فدات بشم من. 

حالتو درک میکنم عزیزدلم. 😓😘😘😘😘 

ولی هیچ وقت ناامید نشو عزیزدلم.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹