2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 51 پست

عزیزم من دارم مرتب خبر بارداری اینو اونو میشنوم و حسودیم نمیشه ها ولی خب هربار گریه م میگیره در حد مرگ غصه میخورم که چرا من نباید بچه دار بشم منم شوهرم مشکل کم بودن اسپرم داره و کم تحرکی اسپرم داریم زالو درمانی میکنیم و طب سنتی الان دوماهه شروع کردیم البته ۳ ساله عروسی کردیم دیگه خسته شدم اینم نشه هزینه ای وی اف هم که نداریم دیگه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم بریدم دیگه حتی شوهرمم کم کم از چشمم افتاده حس میکنم تقصیر اونه چون واریکوسل داشت مامان احمق و بیشعورش نذاشت عمل کنه گفت بچم عیب میکنه حالا اون جاریم شوهرشو برد جراحی کرد الانم در حال اقدام هستن فردا پسفردا خبر بارداری اونو که بشنوم سکته میکنم اون اشکال نداشت فقط شوهره من اشکال داشت برای دوستانی عرض میکنم که الان میان میگن شوهرت چه گناهی کرده گناهش اینه اونقد به حرف مادرش احترام گذاشت که داغ بچه دار شدن رو به دل من گذاشت

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
من برای آی وی اف تمام طلاهامو فروختم ولی خداروشکر بار اول نتیجه گرفتم .انشالله که شماهم زودی باردارم ...

ای وی اف حتمیه?رد خور نداره?چن قلو حامله شدین?سخت که نبود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا هم من و نمیبینه😔😔

میبینه صبور باش    توکل بر خدا .پارسال من قشنگ همین موقع یفره حضرت رقیه انداختم خیلی با دل شکسته ازشون خواستم ماه بعد باردار بودم...نا امید نباش

عزیزم من دارم مرتب خبر بارداری اینو اونو میشنوم و حسودیم نمیشه ها ولی خب هربار گریه م میگیره در حد م ...

میفهمم منم حس تورو دارم دیگه خسته شدم جاریمم بچه دار شه میمیرم منم دکتر میگه ای وی اف کن ولی نمیدونم که حتمیه یا نه

میبینه صبور باش    توکل بر خدا .پارسال من قشنگ همین موقع یفره حضرت رقیه انداختم خیلی ...

حضرت رقیه و این داستان ها همش فیلمه عزیزم منم رفتم نذر کردم حضرت رقیه و همه ی اجدادش رو قسم دادم ولی الان دیگه نمازم نمیخونم و به حماقت خودم میخندم چون حضرت رقیه چه ربطی به مشکلات اسپرمی شوهر من داره؟اونم یه بچه بوده بدبخت شهید شده تموم شده

وقتی اونا هم نخوان مارو ببینن ایتجوری میشه دیگه

بنظرم نباید امید الکی از سمت سفره و اون امام های بیچاره به خودمون بدیم باید یا بمونیم زجر بکشیم یا وامی چیزی بگیریم ما هم ای وی اف کنیم که اونم خودمو میگم اگه وام بگیرم تو این گرونی بچهدای که دنیا بیارم باید گشنگی بهش بدم

من اعتقاد دارم دو بار تجربش کردم   . حرفیه؟

نه من دیگه حرفی با شما ندارم امیدوارم مشکلاتی که برات پیش مباد رو همشونو برات حل کنن اونام همشون پیشکش شما تموم

حضرت رقیه و این داستان ها همش فیلمه عزیزم منم رفتم نذر کردم حضرت رقیه و همه ی اجدادش رو قسم دادم ولی ...

وای عزیزم تنم لرزید با این حرفت. 

خواهشنا اینجوری نگو. 

یعنی چی فیلمه؟؟؟ نزار شیطان فکرتو عوض کنه عزیزم. 

من آدم بی گناهی نیستم ولی ازت خواهش میکنم اینجوری نگو. 

با صدق دل بخواه حتما خدا کمکت میکنه عزیزم. 

مطمئن باش حضرت رقیه (س) معجزه میکنه واست. فقط با صدق قلبت و ایمان کامل برو جلو عزیزم.🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏

وای عزیزم تنم لرزید با این حرفت.  خواهشنا اینجوری نگو.  یعنی چی فیلمه؟؟؟ نزار شیطان فکرت ...

عزیزه من شمام اگه مثه من یه چشمت خون میشد و یه چشمت اشک دور از جونت البته؛به حضرت رقیه و امام ها گله میکردی 😢

وای عزیزم تنم لرزید با این حرفت.  خواهشنا اینجوری نگو.  یعنی چی فیلمه؟؟؟ نزار شیطان فکرت ...

خب خسته شدم دیگه از بس هر ماه هرماه انتظار هر لحظه انتظار بعضی وقتا زیر دلم حسش میکنم باهاش بازی میکنم تو خونه دویدنشو میبینم کی میفهمه آخه من چی میگم؟