2777
2789
عنوان

سوال خصوصی😳

| مشاهده متن کامل بحث + 22326 بازدید | 127 پست
😑👊اه اه بدم میاد بخدا از اینکه بری دکتر بگی بکارتمو ثابت کن به شوهرم خداروشکر ما از این رسوم ها ند ...

شوهر منم زد تو دهن همه گفت شرمنده من میشناسمش گواهی بخوره تو سرتون خانواده خودشم نگفتن تازه پیشنهاد خانواده من بود😕

تو مثل راز پاییزی🍁و من رنگ زمستانم❄چگونه دل اسیرت شد قسم بر شب 🌛نمیدانم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله فک نمیکنم سوال بدی پرسیده باشم حتما مشکل داشتم ک پرسیدم

اين چيزا مسائل خصوصيه نبايد اصلا مطرح بشه

اين سايتم كه درپيكر نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هم گواهي ميدن هم مشكلي نداره ممكنه خون بياد ممكنه نياد درد هم نداره فقط در حد سوزش

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

چه فکری میکنید نوعش رو اینجا اعلام میکنید؟؟؟؟؟

استارتر بره پیش پزشک یا نهایتا سوالش رو از کلینیک بپرسه 

نیاز نیست شما رخت خواب پهن کنید

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

حلقوي انواع داره

خلقوي ارتجاعي

حلقوي نيمه ارتجايي

فقط حلقويي

نوع اول ممكنه بدون خونريزي باشه بستگي به درشت بودن الت هم داره خلاص سخت اسيب ميبينه

نوع دوم خونريزي داره كم

سومي خونريزي داره و مثل مابقي انواع پرده بكارت  اسيب پزيز

راستش من مجردم تا حالا درگیر این جریانات نبودم 

ولی شنیدم نوع پرده هم خیلی ارثی هستش، فک نمیکنم ما ارث داشته باشیم و اینکه تا جایی که میدونم این مدل که گفتی خونریزی نداره!

خودت دکتر رفتی؟

چیزی نگفت راجبش؟

میگن اصلا هیچ خونی دیده نمیشه ولی یه راههایی هست که ماماها بلدن برای خونواده های تعصبی متحجر که فقط خون را ملاک باکره بودن میدونن میتونی بری از مامای مرکز بهداشت نزدیک خونتون مشاوره بگیری

هر رابطه ایی اولین بارهاش به علت بسته بودن دهانه رحم دردناکه و ربطی به پرده نداره اگر رابطتتون همراه با معاشقه باسه کمتر اذیت میشید

اگر همسرتون فهمیده است وامروزی فکر میکنه بهتره همراهشون برید نطب دکتر زنان تا هم اونجا معاینه بشید وهم دکترتون برای شوهرتون در موردپرده بکارتتون توضیح بده هر چند که پسرای الان مار نخورده همشون افعی هستن بخدا

شوهر منم زد تو دهن همه گفت شرمنده من میشناسمش گواهی بخوره تو سرتون خانواده خودشم نگفتن تازه پیشنهاد ...

دقیقا بنظر من با اینکار ابرو یه دختر رو خدشه دار میکنن ینی دارن میگن برو ببینیم دست دومی یا نو ینی قشنگ ببخشیدا ولی میرینن تو حال اون دختر خانوم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792