2777
2789

میشه با سود بانکی برای مخارج زندگی تا ابد دوام اورد ؟‌  منظورم رقم های میلیاردی هستش . یکی از دوستام شوهرش خیلی پولداره ولی چند وقته کلا کار نمیکنه دوستم میگه شوهرش ماهی ۱۵۰ میلیون سود بانکی میگیره ماهی ۲۰ میلیون خرج میکنن بقیش رو دوباره پس انداز میکنن خیلی هم ریختو پاش میکنن . چقدر باید تو بانک ادم داشته باشه که ۱۵۰ میلیون در ماه سود بدن ؟‌ به نظرتون این روش زندگی درسته که ادم به جای کار کردن پول بزاره بانک سودشو بخوره ؟ 

توروخدا ب دوستت بگو فقط ده میلیون بده ب من ک برم سر خونه زندگیم 😔😔😔😔 حالا ک براشون فرقی نداره 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۰۰ هزار تومن یا میلیون ؟ 

یعنی سود بانکی شون در ماه چهارصد هزار تومنه

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

خوشا به حالشان

گرچه ارزش پول ما روز به روز میاد پایین اما انقدر دارن که براشون مهم نباشه 

اما خوب برام سواله که اون شوهرش حوصلش سر نمیره ..بالخره تفریح هم برات یکم بیمزه میشه

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤

اره حتما ۱۰ میلیاردی پول داره ک سودش اینقده 

با ماهی ۱۵۰ میلیون هم میشه شاهانه زندگی کرد تا اخر عمر 

ولی چرا این همه پول و ب کار نمیزنه ک ۲۰ نفر دیگه هم از کنارش درامد داشته باشن

هر روز وقتی از خواب بیدار میشم ب این فک میکنم یعنی میشه امروز یکی ک ایقد پولدار باشه ک ده میلیون براش هزار تومن باشه بیاد کمکم کنه؟ 

مث ی رویا شده برام میشینم تصور میکنم خوشحال میشم 😑

سود بانكي رو در مواقع ضروري ميارم توي هزينه ها

يعني بعضي وقت ها حقوق هر دومون كفاف ميده تا آخر ماه

يه وقت هايي هم مثل اين ماه كه سه تا عروسي داشتيم و خريد هاي دم مهر كل سود  بانكي اين ماه رو خرج كردم

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
اره حتما ۱۰ میلیاردی پول داره ک سودش اینقده  با ماهی ۱۵۰ میلیون هم میشه شاهانه زندگی کرد تا اخ ...

قبلا تو کار واردات لوازم کامپیوتر بوده ولی بازار کارش خراب شده همرو فروخته گذاشته بانک . البته حقم داره تو این مملکت بخوای کاری بکنی همه پولتو از دست میدی با این تحریم ها و وضع دلار

قبلا تو کار واردات لوازم کامپیوتر بوده ولی بازار کارش خراب شده همرو فروخته گذاشته بانک . البته حقم د ...

البته با این وضع مملکت واقعا با اینکه پول تو بانک گذاشتن خوب نیس ولی از اینکه سرمایت تو این بازار بل بشو ول باشه و مدام استرس داشته باشی خیلی بهتره

البته با این وضع مملکت واقعا با اینکه پول تو بانک گذاشتن خوب نیس ولی از اینکه سرمایت تو این بازار بل ...

فکر نمیکنم برای این جور ادم ها هیچ وقت مشکلی پیش بیاد هر چقدر هم که گرونی بشه مثلا اگه تو اوج  گرونی خرجشون بشه ماهی ۵۰ میلیون بازم ۱۰۰ میلیون در ماه براشون میمونه که خودش در سال میشه ۱.۲ میلیارد دوباره میره رو پولشون