2777
2789
عنوان

ایوروشه

5566 بازدید | 34 پست

از محصولاتش استفاده کردین؟

راضی بودین عشقولیا

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خییلی عالیه👌🏻من محلول آرایش پاک کنشو دارم

بگیرم بنظرتون؟قیمتش چنده؟

برندش خیلی کم.موجود هست

الان یه ابرسان رو همسرم.توی دی جی کالا نگاه کرد 120

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

ممنونم از جوابتون دوستان

بگیرم بنظرتون؟قیمتش چنده؟ برندش خیلی کم.موجود هست الان یه ابرسان رو همسرم.توی دی جی کالا نگاه کرد ...

والا من ۶ ماه پیش گرفته بودم اون موقع ۶۰ بود الان لابد گرونتر شده دیگه😕 

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

والا من ۶ ماه پیش گرفته بودم اون موقع ۶۰ بود الان لابد گرونتر شده دیگه😕 

بله صد درصد

پس بگیرم ازش

بنظرتون.چرا صورت من اینهمه پوست پوست میشه؟

دیگه کلافه شدم

برند گیاهی قیمت مناسب با کیفیت متوسط 

پکیجینگ عالی مزارع عالی اما نتیجه محصول متوسط البته برند های گیاهی خیلی ادعا ندارن

اگه طرفدار برند ارگانیک هستی تست کن اما اگه نه برند های دیگه رو تست کن 

همه محصولاتش خوب نیست مثل همه کمپانی ها من دو مدل شوینده و اسکراب ازش داشتم راضی بودم

از شامپو راضی نبودم

از روغن  مو راضی نبودم 

بالم لب ماکادمیا رو دوست داشتم 

برند گیاهی قیمت مناسب با کیفیت متوسط  پکیجینگ عالی مزارع عالی اما نتیجه محصول متوسط البته برند ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘😘

دکتر پوست رفتی اگزما نداری؟ آب بدن کم نیست حساسیت چی

دکتر چندبار رفتم

درمان نشدم

حساسیت به چی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز