2821
2789
عنوان

ایوروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5572 بازدید | 34 پست
دکتر چندبار رفتم درمان نشدم حساسیت به چی؟

اگه اگزما باشه درمان قطعی نداره باید باهاش بسازی هر کرمی هم نباید استفاده کنی مثل هر لوازم آرایشی 

نپرسیدی چیه 

من دو ساله در گیرم خدارو شکر تحت کنترل 

البته نمی دونم شما شرایطتتون چطوره 

حساسیت به لوازم آرایشی یا حساسیت غذایی 

بنظرتون.چرا صورت من اینهمه پوست پوست میشه؟ دیگه کلافه شدم

عزيزم منم اينجوري بودم

ولي الان كاملا خوب شده پوستم

ژل شستشو صورت زنياك برند نوروا گرفتم

عالي بود

حتما حتما امتحان كن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزم منم اينجوري بودم ولي الان كاملا خوب شده پوستم ژل شستشو صورت زنياك برند نوروا گرفتم عالي بود ...

من روی دماغم و.پیشونیم خیلی بد میشه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
من رو دماغم و بين ابروهام بود الان دوساله راحتم

وای متم بین ابروهام هست

اینو دکتر بهتون معرفی کرد؟

همه جا داره ازش؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
من رو دماغم و بين ابروهام بود الان دوساله راحتم

اینه عزیزم؟

بله همينه من آخرين بار ٧٤ خريدم

ممنونم فدات

فقط نحوه ی استفادشو میگی بهم؟

الان.شده 98 و خورده ای

چند مدت باید استفاده کنم؟

چند مدت باید استفاده کنم؟

ببين اين ژل شستشوعه

دارويي نيست

هرمدت بخواي ميتوني استفاده كني

من دكترم گفت صبح به صبح و شب قبل خواب اندازه يه نخود بزن كف دستت و بمال به صورتت بعد ماساژ بده صورت رو باهاش و بعد صورتتو با آب ولرم بشور

ولي الان فقط وقتي ميخوام آرايشمو بشورم با همين ميشورم

ضد جوش و آكنه هم هست

ببين اين ژل شستشوعه دارويي نيست هرمدت بخواي ميتوني استفاده كني من دكترم گفت صبح به صبح و شب قبل خ ...

ممنونم عزیز دلم

خداکنه پیدا.کنم ازش

من الان نگاه كردم ديجي كالا داره ميتوني سفارش بدي بيرون احتمالا گرونتره

با شوهرم نگاه کردیم نبود

تقریبا دوساعت پیش

چطو سرچ زدی؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز