2777
2789
عنوان

کم اوردم دیگه...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 49 پست

همدردددیم 

البته من فقط موقع هایی که میرم خونه مادرشوهرم خیلی بده وگرنه خونه خودم جدا شهردیگش 

اینااصلا محبت ندارن ومن اصلا درکشون نمیکنم که مهرومحبت به کسی نمیکنن 

دوست دارم یه کاری کنم شوهرم شهرخانوادش خونه بسازه اونحا مه میریم برا چند روز خونه مادرشوهرم نمونم ولی حیف که پووووول نیست 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم
طبق قانون انتخاب محل زندگی با زنه . ولی ما زنا تو هر جهنمی باشه میسوزیم و میسازیم . منم تو زیرزمین خ ...

منم هرروز بچه ها خواهر شوهرم اینجا هستن.اقد میپرن رو تخت که فنراش خراب شده کاش حداقل مادرشوهرم باهام بد نبود.همش میخواد حرص منو دربیاره باشوهرم گرم میگیره.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرتو بذار تو فشار من یه بار قهر کردم و گفتم منو برسون خونه بابام وقتی خونه گرفتی بیا دنبالم من و م ...

خانوادم خیلی گرفتاری دارن من الکی توضیح زندگیمو میدم.نمیخوام مشکل منم اضافشون بشه.چاه باید خودش اب داشته باشه اینجوری فایده نداره تا من نیستم بیشتروابسته مادرش میشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
به نظر من بی خیال باش دوسه روز دیگه خودش خوب میشه دوباره کارا رو هم خودت میکنی اصلا نگران نباش باز ک ...

خسته شدم یبارودوبار نبوده یه چیزایی میبینم که حتی دلم نمیخاد تایپشون کنم که مبادا کسی یاد بگیره 

منم هرروز بچه ها خواهر شوهرم اینجا هستن.اقد میپرن رو تخت که فنراش خراب شده کاش حداقل مادرشوهرم باهام ...

عزیزم بی تفاوت باش مادرشوهر منم همینجوریه خیلی دوست داره حرص بقیه رو دربیاره همه کارم میکنه اوایل که نامزد بودم شوهرمو عین عقده ای ها میگرفت توی بغلش بوس میکرد ولی نگاش به من بود ببینه چه عکس العملی نشون میدم منم فقط لبخند میزدم خودشم فهمیده من برام مهم نیست دیگه کاری با من نداره

اینده ای که پیش روی ماست      تا چند روز دیگه باید بریم خونه مادر شوهرم اینا بمونیم ...

خوشبحالت حداقل یه امیدی داری که چدنروز دیگه برمیگری خونه خودت

خانوادم خیلی گرفتاری دارن من الکی توضیح زندگیمو میدم.نمیخوام مشکل منم اضافشون بشه.چاه باید خودش اب د ...

اخی چی بگم قلق شوهرتو بگیر دستت کم کم نرمش کن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم بی تفاوت باش مادرشوهر منم همینجوریه خیلی دوست داره حرص بقیه رو دربیاره همه کارم میکنه اوایل که ...

مادرشوهر من از رو نمیره.

خسته شدم یبارودوبار نبوده یه چیزایی میبینم که حتی دلم نمیخاد تایپشون کنم که مبادا کسی یاد بگیره  ...

نشون میده قشنگ به هدفش رسیده وقتی میشناسیش ومیدونی هدفش از کاراش ناراحت کردنته نزار به هدفش برسه تو ناراحت نشو بزار اون بسوزه یه مدت دیگه بی خیالت میشه

اخی چی بگم قلق شوهرتو بگیر دستت کم کم نرمش کن

به هردری زدم نشده که نشده باهاش بامهربودن گفتم قبل رابطه.با گریه.همههه جوره گفتم حتی روزه اول ماه محرمو با این که بچه شیردارم روزه گرفتم تا بلکه دعام مستجاب بشه فایده نداره. نمیدونم چه خاکی بریزم سرم.

به هردری زدم نشده که نشده باهاش بامهربودن گفتم قبل رابطه.با گریه.همههه جوره گفتم حتی روزه اول ماه مح ...

فقط خدا کمکت کنه طلایی چیزی نداری حد اقل سقفشو بزنی بری داخلش بعد مجبوره کم کم درستش کنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نشون میده قشنگ به هدفش رسیده وقتی میشناسیش ومیدونی هدفش از کاراش ناراحت کردنته نزار به هدفش برسه تو ...

یک سال و نیمه همه جوره امتحان کرده به رو خودم نیاوردم،باشوهرم بیشتر گرم گرفتم،الکی خوشحال بودم.فایده نداشته

فقط خدا کمکت کنه طلایی چیزی نداری حد اقل سقفشو بزنی بری داخلش بعد مجبوره کم کم درستش کنه 

وضع مایمون خوبه.بدنیست.خودش درست نمیکنه میخواد هممه کوراشو که کرد هروقت بیکار بود حوصلش شد درست کنه.که هیچ وقتم بیکار نمیشه.حتی با این شرایط ده بار بهش گفتم همه طلامو میدم برو خونمونو درست کن میگه برام زشتی داره.

وضع مایمون خوبه.بدنیست.خودش درست نمیکنه میخواد هممه کوراشو که کرد هروقت بیکار بود حوصلش شد درست کنه. ...

😥😥😥😥اوووف خیلی شرایطت سخته