2777
2789
عنوان

کم اوردم دیگه...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 49 پست

یه چیز بگم ناراحت نشو . زنداداش منم موقع کار همش بچشو بهونه میکنه و جیم میشه .یک هفته خونه من باردار بود حتی رخت خوابشم جمع نمیکرد غذای بچشم من باید آماده میکردم همش بچشو میچسبونه به خودش نمیزاره این بچه یه کم تو عالم خودش بازی کنه به خودش وابستش کرده درحدی که پسربچه نه ماهه که وقت چهاردست و پا رفتنشه حتی نمیتونه بشینه 

این نیز میگذرد 
ببین اونیکی نمیه لیوانم ببین  شما رفتین ارانش ی زندگیو گرفتین  به شوهرت بگو نمیسازی بریم ...

خیلی بهش گفتم فقط بهم وعده الکی میده.من تقصیری ندارم نمیزارم اصلا صدای بچه بیچارم دربیاد که مبادا اذیت بشن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نع شوهرم نمیره میگه زشته برام

شوهرتو بذار تو فشار من یه بار قهر کردم و گفتم منو برسون خونه بابام وقتی خونه گرفتی بیا دنبالم من و مامانت ابمون تو یه جوب نمیره بعد از ۴ ماه از اون قهر بالاخره خونمونو جدا کردیم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اینده ای که پیش روی ماست  

تا چند روز دیگه باید بریم خونه مادر شوهرم اینا بمونیم تا خونمون تکمیل بشه ای خدا بهم صبر و طاقت بده

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
خیلی بهش گفتم فقط بهم وعده الکی میده.من تقصیری ندارم نمیزارم اصلا صدای بچه بیچارم دربیاد که مبادا اذ ...

میدونم همسرت مقصره ولی از مادرشوهرت ناراحت نباش هیچکس دوست نداره راحتی و ارامشو خونشو از دستت بده

یه چیز بگم ناراحت نشو . زنداداش منم موقع کار همش بچشو بهونه میکنه و جیم میشه .یک هفته خونه من باردار ...

بخدا من اینجوری نیستم من تا ۹ماه هررکاری که اددستم میومد انجام میدادم خونه خواهرشوم خودم ظرف. میشتم رخت خواب جمع میکردم .خب وقتی بچم گریه میکنه میگم بیا بگیرش میگه من حوصله بچه ندارم چیکار کنم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
بخدا من اینجوری نیستم من تا ۹ماه هررکاری که اددستم میومد انجام میدادم خونه خواهرشوم خودم ظرف. میشتم ...

ببیم مشخصه حوصله بچه م نداره 

با شوهرت جدی حرف بزن ینی اختیار زندگیتم نداری؟

میدونم همسرت مقصره ولی از مادرشوهرت ناراحت نباش هیچکس دوست نداره راحتی و ارامشو خونشو از دستت بده

ارامششو نگرفتم اون خیلی راحته.من کاراشو میکردم.

خب وقتی پسرش نمیره قرار نیست با من بد باشه که زندگی منو حروم کنه

ببیم مشخصه حوصله بچه م نداره  با شوهرت جدی حرف بزن ینی اختیار زندگیتم نداری؟

خیلی حرف زدم خیییلی اخرشم میکشه به ناراحتی اصلا نمیدونم چه فکری بهش میکنه هیییچ تلاشی نمیکنه برا جدایی بارها دعوامونو ددیده دوروز اولی به فکره دیگه یادش میره

خیلی بهش گفتم فقط بهم وعده الکی میده.من تقصیری ندارم نمیزارم اصلا صدای بچه بیچارم دربیاد که مبادا اذ ...

طبق قانون انتخاب محل زندگی با زنه . ولی ما زنا تو هر جهنمی باشه میسوزیم و میسازیم . منم تو زیرزمین خونه مادرشوهرم زندگی میکنم بریدم دیگه . مادرشوهرم خوبه فقط بچهای خواهر شوهرم هر روز روسر ما هستن

و خدایی که بشدت کافیست
درکت میکنم خیلی سخته من خونه مادر شوهرم بودم ساعت ۸ از خواب بیدار میشدم جارو کرده بود ظرفا رو شسته ب ...

تازه عروس که بودم هی صدام میز صحا دوروز گذشته بود رفت ۱۴روز پیش دخترش که زایمان کرده بود.۹ماهم که بود یه هفته رفت خونه برادرش با شکم پر همه کاری میکردم