فوت کوبیده خوب اینه که کوبیده رو ورز بدی بعد ورز دان بگیری دستت از بالا پرت کنی تو کف قابلمه حداقل ده بار این کار بکنی بعد چن ساعت بذاری تو یخچال قشنگ سرد شه خودشو بگیرهدسفت شه بعد سیخ کنی
دختررزممنون خوب توضیح دادی فردادرست میکنم توکل برخداچی پیش اید
برای بهتر شدن کبابت وقتی سیخ گرفتی و آب پیاز زدی روش یه دو ساعتی سیخ ها رو بزار در یخچال اصلا دیگه نمیریزه گوشتت هم که باید مخصوص کباب باشه چربی هم داشته باشه میتونی گوشت گوسفندی و گوساله با هم باشه بهتره