2777
2789
عنوان

دلخوری

211 بازدید | 23 پست

سلام دوستان ی راهنمایی ازتون می‌خوام من ی دوهفته ای میشه ازدواج کردم 7ماهم نامزد بودم خانواده همسرم خیلی بی توجهی حتی ی جوراب برمن نخریدن برد شوهرم تو هیچکدوم از مراسمات نبود فقط ی ساعت آخر عروسیو اومد گفت کار داشتم فلان حسرت خیلی چیزا رو رو دلم گذاشتن ولی شوهرم همیشه حقوق میده ب خانوادش میگه اشکال ندارد یعنی حرف بزنم میخواد گردنمو بزنه حالا برادرشوهرم اسباب کشی داره زنگ زده بیاید کمک من ب شوهرم گفتم مگه ما این همه مشکل داشتیم داداشم ی بار زنگ زد ک بیاد من ک نمیام تو میری برو کمک مگه خودشو زنش تو مراسمات من بودن برگشت شوهرم گفت باید بیای گفتم نمیام بهم گفت خیلی دم درآوردی بهش گفتم چرا بی محلی ک بهت میکنن حالیت نیست گوشی رو قطع کردم حالا می‌خوام ی جور بهش بفهمونم درک کنه ک منم حق دارم مگه من چ گناهی کردم این همه حسرتو تو دلم گذاشتن شده بودم مسخره کل فامیل تو مراسمات فقط مادرشوهرم  بود 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ب
0
0%
ب
1
100%

وای عجب شوهر بی منطقی نرو نزار بره اگ رفتی پیش شوهرت بهسون بگو شما نیومدی ولی من واس کمک اومدم

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

عوخیییی دلم سوخت واسه منم همینطور بودن ولی شوهرمم بهشون محل نمیده . با دعوا حرفتو نگو با محبت و زبون ریختن حرفتو بگو 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عجب شوهر بی منطقی نرو نزار بره اگ رفتی پیش شوهرت بهسون بگو شما نیومدی ولی من واس کمک اومدم

خیلی بی منطقه بریدم دیگ نمی‌دونم چ جوری بهش‌بفهمونم بابا منم آدمم منم گناه نکردم ک این همه بی احترامی ببینم 

خیلی بی منطقه بریدم دیگ نمی‌دونم چ جوری بهش‌بفهمونم بابا منم آدمم منم گناه نکردم ک این همه بی احترام ...

باهاش از همین اول جدی برخورد کن بعدا دردسر میشه رفتاراش

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
عوخیییی دلم سوخت واسه منم همینطور بودن ولی شوهرمم بهشون محل نمیده . با دعوا حرفتو نگو با محبت و زبون ...

هر جور ک میگم نمی‌فهمه بخدا میگه من نمیتونم مادرم ک بهم دوسال شیر داده رو بفروشم کمک نکرد ک نکرد 

هر جور ک میگم نمی‌فهمه بخدا میگه من نمیتونم مادرم ک بهم دوسال شیر داده رو بفروشم کمک نکرد ک نکرد&nbs ...

با زبون خوب بگو درسته احترام مادر و برادرت واجبه ولی تا آخر عمر قراره با من زندگی کنی و احترام من احترام تو هست و ما یکی هستیم 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
هر طور بگی رفتار میکنم الان ک جدی بودم گفت دم دراوردی

خودتو بزن ب مریضی نگرانش کن بیاد خونه الکی بخواب حالت تهوعو سردرد سرگیجه بکیر فیلم بازی کن بزار نره والا دیگ چیزی ب ذهنم نمیرسه با این شوهرت

عزیزم ازاول کار بد رفتی جلو همون اول نباید خودتو کوچیک میکردی وقتی اون حلقه طلابرداشت تو براچی نقره خریدی مگ ارزش تو از اون کمتره.الانم تادیرنشده رفتارتوعوض کن نزارفک کن ارزش تو کمه و اون خیلی ازتوبهتره

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم
با زبون خوب بگو درسته احترام مادر و برادرت واجبه ولی تا آخر عمر قراره با من زندگی کنی و احترام من اح ...

آره ی بار گفتم گفتم خانوادت برات نمی‌مونم دیدی تو بدترین شرایط عروسی من بودم کنارت بودم من بودم طلا نخواستم من بودم لباس مجلسی قرضی گرفتم آوردم تو خریدارم نشون دادم من بودم آرایشگاه ارزون رفتم من بودم بخاطر تو کوتاه آمدم نمیگم طرفدار من باش ولی بذار باهات درددل کنم 

عزیزم ازاول کار بد رفتی جلو همون اول نباید خودتو کوچیک میکردی وقتی اون حلقه طلابرداشت تو براچی نقره ...

آره لبران وقتی گفت دم درآوردی یعنی داغون شدم از امروز ی ابدم دیگ میشم