2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تو اين ٦ ماه بارداريم چون ويار وحشتناك دارم ميوه نميتونستم بخورم فقط سيب ميتونستم بخورم، از روزى كه باردار شدم روزى ٥ ٦ تا سيب ميخورم اونم نه بخاطر زيبايى بچه بخاطر اينكه جلو تهوع رو ميگيره ميخوردم، هميشه تو كيفم تو ماشين هرجا ميرم بايد سيب بردارم با خودم

به نظرم باید ببینی ژن کومتون قویتره . ژن چشم قهوهایها قویتره . من مامانم چشم درشتو گندمیه بینی قشنگی داره بابام بور و سفیده . چشماش ریزه بینیش بزرگه . بچه ها همه سفید و مو خرمایی یا طلایی و چشم درشتن . هیچ کدوم چشم رنگی نشدیم ولی چشم تیله ای داریم و عسلی فقط من پوستم گندمیه. 

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد
من سر دردايى كه تو بارداريم داشتم خيلى گريه كردم😢😢😢

الهی عزیزم قران بخون خیلی تاثیر دارع 

سعی کن اروم باشی گلم 

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
اتفاقا منم دبدم.خواهر زاده و برادر زاده هام اصلا شکل خودشون نیستن

بهت میگم قرص ویتامین میوه ها بخصوص سیبو هلو ماه آخر خربزه خوندن قران بخدا من هر کی بچمو میبینه میگه چهرش نوراتیه  شیرو خرما زیاد میخوردم ماه آخر عرق کاسنی و رانی هلو خیییلی میخوردم وای روزی یه کیلو گیلاس میخوردم نه بخاطر بچه خودم دوس دارم زییاد 

خودت باش😎مگه خودت چشه 
ما چون ژن سفید وبوری داشتیم..فقط گلابی..خربزه..سیب خوردیم ..دخترم سفید وبور شده شکرخدا..اگر ژن داری ...

خودم بور نیستم.ولی ژنشو دارم خواهر برادرام چشم رنگی و بورن..پدر مادرم عسلی مادربزرگم شوهرمم رنگی..