2789
بهت میگم قرص ویتامین میوه ها بخصوص سیبو هلو ماه آخر خربزه خوندن قران بخدا من هر کی بچمو میبینه میگه ...

اخه من زیاد قیافه ش برا خودم مهم نیست.ولی تصور میکنم اگر یکی یروز بش بگه زشت من دق میکنم..ماهم اطرافیان خیلی راحت میگن چقد زشتی..حتی ب بچه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الهی عزیزم قران بخون خیلی تاثیر دارع  سعی کن اروم باشی گلم

هنوزم دارم درد ميكشن، ديشب بعد از مدتى رفتيم با مامانم سيسمونى ببينم، وسط راه از كمر درد دل درد به خودم ميپيچيدم، مجبور شديم برگرديم، هيچ لذتى از بارداريم نبردم بدترين دوران زندگيمه😔

اخه من زیاد قیافه ش برا خودم مهم نیست.ولی تصور میکنم اگر یکی یروز بش بگه زشت من دق میکنم..ماهم اطراف ...

همه جا اینجوره من شوهرم سبزس فامیلا از قبل میگفتن پسره سیاهت ولی خداروشکر سفیده 

خودت باش😎مگه خودت چشه 
هنوزم دارم درد ميكشن، ديشب بعد از مدتى رفتيم با مامانم سيسمونى ببينم، وسط راه از كمر درد دل درد به خ ...

😦😦😦الهی عزیزم چقد سخته بارداری😧😧😧

برو پیش دکترت😕شاید استراحت کانل برات بنویسه اصن نیاید تکون بخوری

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
😦😦😦الهی عزیزم چقد سخته بارداری😧😧😧 برو پیش دکترت😕شاید استراحت کانل برات بنویسه اصن نیاید تکون ...

جفتم پايينه نبتيد زياد راه برم، ولى هيچكارى نكردم خواهرى چيزى هم نزديكم ندارم كارامو بكنه خريدامو بكنه، خودم بايد سيسمونى بخرم چاره اى ندارم

همه جا اینجوره من شوهرم سبزس فامیلا از قبل میگفتن پسره سیاهت ولی خداروشکر سفیده 

ولی اخه من خیلی حساسم..بیخیال نیستم.نمیدونم چکار کنم.کوچکترین حرفی روم تاثیر میذاره

ولی اخه من خیلی حساسم..بیخیال نیستم.نمیدونم چکار کنم.کوچکترین حرفی روم تاثیر میذاره

همین کارا که بهت گفتیمو انجام بده عزیزم ایشالا یه نینی اول سالم و بعد خوشگل میاد بغلت 

خودت باش😎مگه خودت چشه 
جفتم پايينه نبتيد زياد راه برم، ولى هيچكارى نكردم خواهرى چيزى هم نزديكم ندارم كارامو بكنه خريدامو بك ...

سلامتی بچت مهمتر از سیسمونیه عزیزم

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
بچه زیاد ب کی میکشه؟ عیب ما دماغامونه👃👃

دخترا بیشتر بابایی میشن. پسرا شبیه مامان بعضیا هم میکس هر دو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من دوی دارم شکل دایی و خاله هاش بشه😐

خوب اگه به سمت خانواده شما بکشع میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
راسته ک خرما  بچه رو سیاه میکنه؟؟

واقعن ؟؟؟ نشنیده بودم

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .