2821
2789

تو قسمت معرفی اپلیکشن چهره نوزاد ،نتونسم دانلود کنم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خربزه به انار سوره حضرت یوسف سیب

انار پوست بچه رو گندمی میگنه من خودم سر پسر فقط انار خوردم با وجود اینکه خودمو شوهرم پوستمون سفیده اما پسرم سبزه شده

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
ارثیه...پدر و مادر اگه خوشگل باشن جنین هم خوشگله...

این 100درصد نیس اطرافمان دیدم هر دو خوشکل بودن بچشون نه و یا بالعکس هر چی خدا بخواد همون شکل میگیره

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
باید خودت و باباش خوشکل باشین

بچه زیاد ب کی میکشه؟

عیب ما دماغامونه👃👃

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

عزیزم گوش کن

اول اینکه بچه هر طور باشه هرچی بخوری بلاخره به خودت و همسرت میره کلا ژنی هست

بعدشم سعی کن بچتو شاد بزرگ کنی

همیشه اب پرتقال بدی تا پوستش صاف باشه

دندوناشم سفید

باعث میشه خوشگل و جذاب و تو دل برو بشه 

خوندن قران تو دوران بارداری و گریه نکردن و ناراحتی کمتر اینا رو اخلاقش و موفقیتش خیلی تاثیر داره 

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
انار پوست بچه رو گندمی میگنه من خودم سر پسر فقط انار خوردم با وجود اینکه خودمو شوهرم پوستمون سفیده ا ...

من انار زیاد خوردم ولی دخترم سبزه نیست سفیده. البته مث برف هم نیس ولی سفید محسوب میشه. البته تا چهل روزگیش سبزه بود

❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
انار پوست بچه رو گندمی میگنه من خودم سر پسر فقط انار خوردم با وجود اینکه خودمو شوهرم پوستمون سفیده ا ...

دقیقاا. گندمی میکنه مامانه منم میگه سر داداشم ویار انار داشته همش میخورده ما تو خانواده اصلا گندمی نداریم فقط داداشمه .خخخ 

هلووو . خربزه  .و اولش ژن خانواده .  البته خدایی گاهی وقتایه بچه های نازی میبینم بعد که ...

آره واقعا، يه بچه تو اينستا هست خيلى هم معروفه مامان باباشو ببينى باورت نميشه بچه به اين خوشگلى بچه اينا باشه

بزار بهت بگم تو ماه هشت حاملگی سوره یوسف رو رویه سیب بخون و بخورس واقعا تاثیر داره تو ماه ۹ حاملگی من خربزه میخوردم واقعا راست بود بچم خیلی شیرین درومد با عرق کاسنی هم تاثیر داره 

خودت باش😎مگه خودت چشه