2821
2789
بعدشم مالک که انقلابی نبوده به زور و رودربایستی مغازش رو داده بود دست انقلابیا گردن گیر شده بود دیدی ...

اره.الکی ب عروسیش گیر افتاد

بهتر که به فرزانه نرسید مرضیه خوشگل تره

بعدشم فرزانه اگ دوسش داشت سر سه ماه دل نمیکند از مالک.پاش وامیستاد

آفرین .بعد خود نامز مالک کجاست که خواهرش میخواد انتقام بگیره؟یعنی انقد خنگن که مالک پیر خواهر زن ساب ...

فرزانه بعدازاینکه حالش بدمیشه کلا براهمیشه ازاون محل میرن وبراهمیشه ازشون بی خبرمیمونن

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرزانه نامزد مالک بود بعدنادرعاشقش میشه میره مالکو لومیده و میره خواستگاری فرزانه مرضیه هم که الان ز ...

اهان گرفتم.اون عمو ارغوان تو فصل یک کی اسمش بود؟؟الان تو فیلم نیست اون؟؟

البته از اونجایی که بازیگر نقش جوونی خواهر فرزانه خیلی شبیه به پانته آ بهرامه شایدم خودشه میخواد انت ...

پانتهابهرام همون افسانه. خواهر فردا نه است 

ارغوان بچه فرزانه و نادره که افسانه بزرگش میکنه و ارث ارغوان که پولا نادر میشه رو میگیره میزنه تو کار طلا 

بچه ها من نگرفتم .الان مادر ارغوان میشه خواهر زن سابق مالک درسته ؟خب مالک انقد خنگه نمیشناستش یا زن مالک تو فصل اول خواهر دوستش که مادر ارغوان باشه رو نمیشناسه؟؟؟؟؟

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
یعنی بعدها مرضیه وافسانه که دوتا دوست بودن همو نمیشناسن؟

ببین عزیزم به نظر من که ممکنه حالا نظر شما رو نمی دونم شاید مسخره بیاد اما یه جا مالک تو فصل اول از خونه سوخته فرزانه می گفت به نظر من ممکنه با یه چهره و اسم دیگه بیاد واسه انتقام البته که فرضیه است اما خب ادامه شو می بینیم تا متوجه بشیم دیگه... 

در ضمن اونا فکر می کنن فرزانه مرده

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

[QUOTE=69185840]بچه ها من نگرفتم .الان مادر ارغوان میشه خواهر زن سابق مالک درسته ؟خب مالک انقد خنگه نمیشناستش یا زن

منم گیر همونم ولی اگر دقت میکزدی هر وقت تو فصل یک مرضیه و مالک نیرفتن پیش افسانه 

افسانه عینک میزد

مادر ارغوان همون نامزد سابقه مالکه چون اون صحنه انگشتر با اون دستای سبزه والنگو رو یادش اومد گفت منم ...

نه نه. ب نظر من افسانه خاله ارغوانه. ینی ارغون بچه فرزانه با نادره .که افسانه بزرگش کرده فرزانه مرده