2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرضیه میشه زن مالک بعدها خواهرفرزانه که میشه مادرارغوان میادازش انتقام میگیره و باعث بدبختی بچه هاش میشه

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

افسانه نیس،احتمالا همون فرزانه ست،چون با دیدن انگشتر فیلم صحنه انگشتر توی دست فرزانه رو نشون داد،توی فصل اول،بعدم اسمشو عوض کرده نشناسه کسی،منم الان با صحته برخورد با مالک گریم گرفت،ماموره هی بهش میگفت برو بیرون حرفتو بگو اخرم زدشو کفت گور بابات

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری

بنظرم فرزانه میمیره...چون یبار مرضیه انگشترشو نشون میداد میگف برا فرزانه خدابیامرزه😂😂

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
مرضیه الان کیه؟

همون‌چادریه..ک اول از مالک بدش میومد بعد زنش میشه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔