2821
2789

ب نظر من فرزانه با نادر ازواج میکنه بعدش ه ولی ارغوان بچه فرزانه و نادره که بعد ارث نادر میرسه بهش و ارغوان  رو افسانه که خالشه بزرگ میکنه پول ندارم که ارث ارغوان بوده میگیره میزنه تو کار طلا.  احتمالا ی مدتم میرن خارج د

مالک جوونیاش خیلی خوب بودهههه. 😁😄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرضیه الان کیه؟

دوست جون جونیه فرزانه که از مالک بدش میومد،،ولی االان که فهمیده انقلابی بوده شده مریدش،همش دور مادر مالک میچرخه،اخرش با مالک ازدواج میکنه

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
یکی بگه الان تو فصل دوم فرزانه کیه افسانه کیه؟مرضیه کدومه؟من ندیدم هی یه کوچولوشو دیدم

فرزانه نامزد مالک بود بعدنادرعاشقش میشه میره مالکو لومیده و میره خواستگاری فرزانه مرضیه هم که الان زنشه قبلا مخالف مالک بود چون میگف شر ولی بعدمیبینه انقلابی عاشقش میشه وزنش میشه الان خواهرفرزانه مالکو پیداکرده تا ازش انتقام بگیره

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
مالک. 😭😭. اون قسمت ک کرکره مغازه ر دادا بالا محاصره شده بودن. اشکم در اونده فیلم حالب و با خلاقیت ...

وای من ک اون صحنه ها گریم گرفت سر سفره شام،پسرم دید ناراحت شد،خودمو جمع کردم،میگفت مامان چرا گریه میکنی

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
همون که انگشترو داد به مادر مالک؟دوست زن اولیه یا خواهرشه؟

اره همون ک رف خونه ی عزیزخانوم رو جارو زد آب پرتقال داد بهش اون مرضیه اس....

افسانه و فرزانه با هم خواهرن...مرضیه دوست فرزانه اس

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
فرزانه نامزد مالک بود بعدنادرعاشقش میشه میره مالکو لومیده و میره خواستگاری فرزانه مرضیه هم که الان ز ...

آفرین .بعد خود نامز مالک کجاست که خواهرش میخواد انتقام بگیره؟یعنی انقد خنگن که مالک پیر خواهر زن سابقش رو نمیشناسه؟

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
وای من ک اون صحنه ها گریم گرفت سر سفره شام،پسرم دید ناراحت شد،خودمو جمع کردم،میگفت مامان چرا گریه می ...

ماااااالک. ار پیریاش بدم میاد 

اما جوونیا باحالی دانه 

همیشه همیشه ارزوم بود پسر میبودم و بزن بهادر میشدم د

البته از اونجایی که بازیگر نقش جوونی خواهر فرزانه خیلی شبیه به پانته آ بهرامه شایدم خودشه میخواد انتقام خواهرشو بگیره