2777
2789
عنوان

روزهای اول تکون های نی نی

418 بازدید | 68 پست

بچه ها روزهای اولی که نی نی تون تکون خورد و حس کردید حالا چه ضربه چه تکون  از اون روز هر روز حرکت را داشت یا هر ساعت ؟ 

اخه من ۱۵ هفته و ۴ روزمه چند روزی بود حس میکرم تکون هاش را الان دو روزه نیست و دروغ چرا دیشب یکم حس کردم نگرانم و ولی گفتم ممکنه روزهای اول همینطور باشه بعد ۲۰ هفتگی شدت پیدا کنه تو رو خدا نگید چیز شیرین بخور و پهلو چپ بخواب که دوروزه دارم همین کار را میکنم فقط میخوام بدونم نی نی های شما روزهای اول تکون هاشون مثل من بود بعد افتاد روی ریتم یا نه ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 15 هفته و سه روزمه ولی هیچ تغییری نکردم تکونیم حس نمی کنم البته یه ذره شکمم چربی داره

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

آره اولاش بعضی روزا حرکت دارن بعضی روزا ندارن.از هفته ۲۱ به بعد دیگه هر روز حرکت میکردن.نگران نباش اصلا طبیعیه.

خداجونم مراقب سه تا عشقای‌ زندگیم باش ،دوقلوهام و باباشون😚😚😚

15 هفته تکوناش خیلی کمه.بیشتر شبیه نبضه.اینطور نیس که همش متوجه بشی.توی این هفته ها هم معمولا به تکوناش توجه نمیشه.هفته های بالاست که باید مراقب تکوناش باشی

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
آره. کم و زیاد میشد

قیطران جون میگم انومالی هم رفتی همون احتیاط کار گذاشتن همراه داخل ببری ؟ و اینکه کامل و جامع همه چیز را بهت نشون داد یا نه ؟ 

الان زوده 

تا 22هفته وقت داری 

اوایل جرکات خیلی ضعیف و کمه ممکنه روزی یه بار حس بشه کلا زودتر از 16هفته حرکاتی که نمیشه حس کرد بعد اونم بعضیا حس میکنن 

من واسه پسرم 16هفته ،واسه دخترم 18هفته اولین حرکات رو فهمیدم 

مال من از ۱۶ هفته تکون خورد 

بچه من خودشو جمه میکرد ی جا 

کلا تکون های محسوس زیاد داشت 

خیلی حس شیرینیه 

عزیزم اب قند بخور تکون میخوره 

پاهاتم چند دقیقه ی کوتاه بزن ب دیوار ینی بالا تر از سطع بدنت

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
15 هفته تکوناش خیلی کمه.بیشتر شبیه نبضه.اینطور نیس که همش متوجه بشی.توی این هفته ها هم معمولا به تکو ...

اخه صاف تهوعم خوب شده میگم نکنه خدای نکرده😦😦😦😦

2790
2778
2791
2779
2792